SATS ELIXIAn Prformance™ Tough Viking

Tällä viikolla järjestettiin ehkä paras pressitilaisuus ikinä. Kyseessä oli SATS ELIXIAn Prformance™ Tough Viking -tunnin 30 minuuttia kestänyt demotunti. Tuosta treenistä muistuttaa vielä tänäkin päivänä kokonaisvaltainen vartalojumi, eli lihakset saivat aika erinomaisen treenin hauskanpidon muodossa.

Jos perus jumppatunnit eivät iske, niin kannattaa harkita vaihtoa ja kokeilla jotain hauskempaa. Treeni oli rankka, mutta myös hauska, jolloin sitä ei edes ajatellut treeninä. Itse tunnin ideana oli valmistaa itseään syyskuussa Helsingin Kaisaniemessä järjestettävään Tough Viking -kisaan, joka tulee pitämään sisällään hyvää kuntoa vaativia rasteja. Tästä niissä vähän esimakua!

IMG_3163 copy
IMG_2360 copy
IMG_2368 copy

Tämän tunnin perusteella kuka vaan voi osallistua kisaan. Promokuvat ovat tarkoituksellaan hurjia, mutta kisassa voi ottaa rennomminkin ja aikaahan saa käyttää niin paljon kuin haluaa. Ideana on kerätä porukka kasaan ja lähteä kisaamaan yhdessä hyvässä hengessä. Jos minä, kuntotasoltaan keskitasoa oleva henkilö, jaksoin suorittaa tunnin aikana tehtyjä tehtäviä yksin joten kuten, riittää kaikilla kunto jopa tuohon Tough Vikingin -kisaan. Ystävät ovat apuna, jos oma kunto ei riitä!

IMG_2383 copy copy
IMG_2385 copy copy
IMG_3069 copy
IMG_2421 copy copy
IMG_2416 copy

Viimeisillä energioilla mentiin tässä ja silti naurattaa? :D

IMG_3144 copy

Voittajan on helppo hymyillä!

IMG_3167 copy

Tämä oli ehkä mukavin treeni, jonka olen kokenut. Tough Vikingin -treeniä voi käydä kokeilemassa muutamassa SATS ELIXIAn  toimipisteessä, mm. siis Espoonlahden uunituoreessa kuntokeskuksessa. Kiitos Marsaana Communicationsille jälleen kerran.

Halusin myös kannattaa kuntokeskuksen myyntiä, sillä tuolla sattui olemaan myytävänä pitkään haaveilemani Casall Sculpture Tights -treenihousut tuntuvan -25 % alennuksen kera. Nyt on taas uutta puhtia treeneihin! Mukavaa viikonloppua kaikille. :)

t. Enni

Kommentit

 1. Oli kyllä huipputreeni ja huipputreenikaveri! :)

  VastaaPoista
 2. Äh voi vitsi kun en kerennyt tonne! Näyttää just niin hauskalta kun oletinkin et se ois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( Niin harmi! Sun pitää käydä kokeilemassa sitä joskus toiste!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös