Louis Vuitton Pochette Milla MM

That's it ja it's mine. Niin kaunis, niin yksinkertainen, niin ajaton.

IMG_8731 copy
IMG_8552 copy

Se vaan sopii erinomaisesti mustien asujeni kanssa. Pieni se on kuin mikä, mutta jokaisen euron arvoinen. Halusin nimenomaan pienen, vaalean iltalaukun lyhyellä ketjulla, ja tämä vastasi kaikkia toiveitani. Niinpä päädyin valitsemaan Pochette Milla MM -laukun Damier Azur -kuosissa.

t. Enni

Kommentit

  1. Ihana :o! Mua kans himottelisi pochette jommassa kummassa ebene tai azur kuosissa, mutten ole raaskinut vielä hommata. Jos Milla pochettesta tykkäät voin lämpimästi suositella myös Pochette NM hommaamista, mulla on se neljällä eri hihnalla, se on clutch, olkalaukku, perus käsilaukku ja käytössä joka viikko etenkin nyt kun se toimii myös Noén sisällä organizer pochettena. Käyttöä ihan koko rahalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää toimii mun mielestä erinomaisesti lompakko/iltalaukkuna ja siis on vaan niin nätti, etten kestä! <3 Pochette NM on kyllä kätevän kokoinen, saa nähdä liittyykö se joskus (vuosien päästä) kokoelmiin! :D Iso laukku olisi seuraavaksi ja edelleen ostoslistalla ja nyt mun pitää pitää lompakko visusti kiinni kaikista muista haha. Mutta kiitos vinkistä, se on nätti ja se näyttää vetävän jo ihan hyvin tavaraa sisäänsä.

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös