Kenkäluonnoksia ja une(lmie)n mekko

Hahaa löysin kovalevyn uumenista muutamia suunnittelemiani kenkäluonnoksia. Nämä ovat kai vuodelta 2010. Suunnittelin korkkareita THE K.E.N.K.Ä -kilpailuun, mutta en tietenkään päässyt jatkoon. 

Silti, seuraavana vuonna näkyi epätasaisella korolla varustettuja korkkareita Andiamon valikoimissa ja pari vuotta sen jälkeen Minna Parikalta löytyi mallistostaan sydän-peeptoella vartusteltu korkkari. Jotain munkin päässä on siis liikkunut! :D  Eikä tämä ole rajoittunut vain kenkiin. Tämän mekon piirsin vuonna 2008, kun näin sen unessani. Ennen siis näin unia hienoista mekoista ja kengistä, siinä missä viime yöt ovat lähinnä kuluneet koulussa tunteja suunnitellen. Ehkä taas kesällä saan inspiraation! 

Tämä mekkohan oli Dolce & Gabbanan mallistosta ja löysin sen -70 % alennuksesta jostain outletista. Olin niin onnellinen unessani, kunnes heräsin ja kylmä totuus paljastui. Menin heti koneelle ja piirsin öisen mekkoni talteen muistuttamaan unesta. 

Unelmoitteko te kengistä ja mekoista..?

t. Enni

Kommentit

 1. Vau, upeat. Varsinkin noi ylemmät, joissa on kukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih voi kiitos! Haluaisin tuollaiset, tai no tällä hetkellä Minna Parikan MIFFYt ajais melkein saman asian :D

   Poista
 2. Vau! Sussahan on ihan suunnittelijan vikaa :D Mageita kenkiä olet suunnitellut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! Kenkiä olis ihana tehdä... :D

   Poista
 3. Voihan vau! Mun lempparit on nuo mustat niiteillä (yllätys yllätys..), mutta kaikki on tosi kivoja! Täytyy tunnustaa että minullakin on muutamia kenkäraapusteluja pöytälaatikossa, mutta ne tuskin koskaan näkevät päivänvaloa :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös