IBA2015 Asu + Louboutinit

Nyt voin vihdoin julkaista kuvan, joka otettiin jo viime viikolla, sillä olin itse asiassa ehtinyt testata eilisen Indiedays Blog Awards -gaalassa käyttämäni asun jo ennakkoon Showroomilla viime viikonloppuna. Ei näin kaunista culotte-jumpsuitia voinut jättää kaappiin, vaan halusin käyttää sitä heti niin paljon kuin mahdollista. Minulle ei ole mikään ongelma käyttää asuja kahta kertaa peräkkäin, ottaen huomioon nykyisen kertakäyttökulttuurin. Pyrinkin tätä nykyä hankkimaan itselleni pitkäaikaisia vaatteita ja asusteita, jotka säilyvät hyvänä vuosia.

Pienen poikkeuksen tein asuun, sillä olin hankkinut aiemmin Zarasta täydellisyyttä hipovat, nahkaiset remmiavokkaat, joilla olisin jaksanut seistä vaikka koko illan. Satuin kuitenkin eilen pistäytymään Fashion Stock Saleissa ja näin siellä Louboutinit niin hyvässä alessa, että päätin hankkia ne samoin tein.

IMG_8564OOTS

Jos pisteytetään mukavuus, Zaran kengät voittavat Louboutinit 100-0. Molemmat kilpailevat silti kauneimman kengän tittelistä. Louboutineissa kengän sivuprofiili on todella kaunis, vaikka korko onkin takana. Kengistä löytyy myös poninkarvaa, sekä aika monta muuta yksityiskohtaa. Näissä kengissä ei ole kuitenkaan minkäänlaista platformia, joten päkiäkipu on satavarma juttu, jos näillä mielii seistä useiden tuntien ajan.

Jotta saataisiin kärsiä vielä vähän enemmän, kyseessä ovat siis varvassandaletit. Edessä kulkeva remmi on tukevasti kiinni kengän pohjassa, jolloin se jää varpaiden väliin. Monelle ihmiselle tällainen kenkä saattaa tuntua inhottavalta jalassa, mutta mä olen tottunut kävelemään varvassandaaleilla aika paljonkin. Varpaan väliin jäävä osa myös tekee sandaaleista paljon tukevammat, jolloin jokainen askel tuntuu luotettavalta. 

Illan myötä kengät muotoutuivat jalkaan, mutta let's face it, eivät ne maailman mukavimmat olleet. Onneksi olen erittäin tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen, sillä sain kengät noin kolmasosan hinnalla alkuperäisestä. 

Veikkaan, että Zaran kengistä onkin tulossa kesäjuhlien luottopari, kun taas nämä jäävät odottelemaan aina hieman erikoisempia juhlia. Mulla ja kengillä on loppuelämä aikaa.

IMG_2582 copy

Muutoin asu koostui todella edullisesta ja kauniista Zaran Tube Jumpsuitista sekä H&M:n vyöstä ja korvakoruista. Iltalaukkuna toimi Louis Vuitton Pochette Milla MM.

IMG_2580 copy
IMG_2581_ootd

Mä toivon, että pääsen huitelemaan tällä jumpsuitilla vielä pitkälle kesään. Veikkaan, että mun kaappi saattaa kesällä täyttyä myös vähän vastaavanlaisista culotte-housuista tai pitkistä maksimekoista, sillä nyt se kipinä syttyi vasta kunnolla! 

Palaan ihan pian syvemmin IBA2015-tunnelmiin, mutta tällaista tähän väliin. Mitä mieltä te olitte asusta?

t. Enni 

Kommentit

 1. Mielettömän upea asu! Tosi hauskat noi lahkeet, kun ovat leveät ja jäävät vajaamittaisiksi! :)

  VastaaPoista
 2. Tää oli kyl tosi makee asu!!! :) muuten, mä en muista saatiinko meidän juttuu juteltua loppuun kun päivätapahtumassa aloin kertomaan reissusta!!? Joku siinä tuli että meidän juttu keskeyty mutta jatkuko se sitten? haha vaikeeta tommosissa tapahtumissa kun porukkaa on niin kauheesti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! No ei saatu :D Muistin juuri eilen, että ainiin että ehdit sanoa jotain, että ei tiedä vielä, ihmiset ehkä saa väärän kuvan ja sitten se juttu loppu! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös