These Boots Are Made for Walkin'

Niin siinä aina käy, että kun ei etsi jotain, eteen tupsahtaa se kauan kaivattu asia. Niin kävi muutama viikko sitten Jumbossa. Pikainen visiitti kenkäkauppaan leffan jälkeen ja siellä ne odottivat: Kauan kaivatut mustat nahkasaappaat -60 % alessa. Ainoa jäljellä ollut koko oli omani. Miljoona sydäntä!


Näillä on jo kävelty lukuisia kilometrejä niin Suomessa kuin vieraalla maallakin. Kävin muuten ensimmäistä kertaa elämässäni Venäjällä ja ainakin Pietari ihastutti kauneudellaan. Kadut olivat siistejä ja ihmispaljous paljon hillitympää kuin vaikkapa Lontoossa. Eremitaasi ulkoapäin koettuna, kauniit rakennukset ja katukauppiaiden maatuskanuket jäivät mieleen. Ihastumisen saattoi myös aiheuttaa eräs tuliaisostos, jonka bongasin Karen Millenin liikkeestä -70% alesta Galeria-ostoskeskusesta.

Tänään halusin kuitenkin kuvauttaa pitkästä aikaa päivän asukuva ja vähän mietitytti, osaanko enää olla kameran edessä. Viime asukuvien kuvauttamisesta taitaa olla jo niin kauan aikaa.


Tänään olin pukeutunut lämpimästi, sillä mikäs siellä ulkona odottikaan aamulla? No jäätävä lumipyry. Oli siinä kiva polkea töihin Zaran kukallisen sateenvarjon kera. Ajattelin sen lähinnä sopivan kesien harmaisiin sadepäiviin katukuvaa piristämään.

Viime vuonna hankittu poolo on myös edelleen yksi lemppareista!


Olen niin happy mun uusista saappaista! Onko teille sattunut ikinä niin, että se kauan etsitty juttu löytyykin heti, kun sitä vähiten odottaa?

t. Enni

Kommentit

Lue myös