Summer in the Midst of Winter

Haa, löytyikö porsaanreikä? En halua rikkoa lakia ja mainostaa teille alkoholia, mutta haluaisin kuitenkin kertoa, missä olin eilen. Onko siis niin, että tässä tapauksessa tilaisuuden järjestänyt Rekorderlig onkin soveliasta mainita, sillä kyseessä on brändi, eikä pelkästään alkoholijuoman nimi? 

Ottakaa tämä nyt siltä kannalta, että postaan tavallisesti illastani, enkä mainosta alkoholia. En sano alkoholista enää sanaakaan! Nyt siihen iltaan. Indiedays ja Rekorderlig järjestivät eilen Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa Summer in the Middle of Winter -juhlat, jossa kuvattiin brändin kesäkampanjan kuvia.Juhliin piti pukeutua kesäisesti, joten ajattelin kerrankin repäistä ja laittaa jotain erikoisempaa päälle (= maha paljaana oli mulle ihan uusi juttu). Olin kyllä pariin otteeseen pohtinut chinojen ja narutopin yhdistelmää, mutta oletin muidenkin pukeutuvan, kesään kuuluen, vähiin vaatteisiin. No tällä kertaa aika monet pitivät housut ja farkut jalassa, kun mä hyppelin korkkareissa, minihameessa, napapaidassa ja kimonossa. Että onpahan ainakin testattu! Toppi-mekko-setistä kiitos ystävälleni. Mekko on upea!

Ennen astumista trooppisiin tunnelmiin, varmaan jokainen meistä laittoi päähänsä BikBokin lahjoittaman kukkaseppeleen. Kiitos siitä, sillä olin halunnutkin laittaa päähäni jotain kukkakoristusta.

Kiitos mahtavasta seurasta: Helmihytti / Lack of Colour & Ellu Jumppaa 

Tilaisuudessa seuraa pitivät Senja sekä liuta uusia tuttavuuksia. Oli kyllä hauska rupatella blogijuttuja porukalla pitkästä aikaan, mutta arvatkaa vaan, jäinkö kaipaamaan kesää ja lämpöä! Kerrankin löytyi paikka, missä mulla oli sopivan lämmin. Spain on my mind...

t. Enni

PS. Haluaisin selkeät käytännön ohjeet uudistettuun alkoholilakiin bloggauksen osalta. Nelliina on avannut asiaa hyvin, mutta tekstistä eivät selviä vielä kaikki yksityiskohdat. Ettei tarvitsisi estää blogiin kommentointia...

Kommentit

Lue myös