Paljettipaita

Buhuu, taas eräs lempiliike otti ja lähti, nimittäin Citycenterin Studio25 jatkaa tästedes toimintaansa vain Kampin kauppakeskuksessa. Kävin muutama viikko sitten jättämässä hyvästit CC:n liikkeelle ja löysin vielä yhden muiston kotiin. -70 % alessa ollut Rich & Royalin paljettipaita (olen varsinainen alehaukka, jo kolmas postaus putkeen aletuotteista) oli sopivan erikoinen mun makuun. Paita vielä tuntuu ihan silkiltä ihoa vasten, vaikka se tekokuitua onkin.

Tämä merensävyinen, etäisesti merenneidot mieleentuova paitakaunotar sai multa tosin kotoisamman kutsumanimen, joka on niinkin kaunius kuin kalapaita. Miksi mun pitää aina pilata kaikki?

IMG_8076 copy
IMG_8079 copy

Shirt: Rich & Royal / Jeans: Bik Bok / Shoes: Zara / Watch: Daniel Wellington

IMG_8062 copy
IMG_8093 copy
IMG_8088 copy
IMG_8045 copy

Tänään hain kikkakolmosia "keittiöremonttia" varten Bauhausista. D-C-Fix on aika kätevä tapa uusia pintoja ja odottakaas vaan, kun näette lopputuloksen. Alunperin haaveissa oli keittiön kaapinovien uusiminen, mutta koska kaapit näyttävät olevan alunperin mittatilaustyötä, ei Ikeasta saa tähän hätään uusia kaapinovia edullisesti.

Sitä paitsi, jos kaappeja lähdettäisiin uusimaan, tulisi keittiöön tehdä myös rakenteellisia muutoksia. Niinpä uudistan kaapit D-C Fixillä ja ne kestävät sen aikaa kuin kestävät. Hintaa alakaapeille tulee vain noin 50 euroa! Sen lisäksi suunnitelmissa olisi hommata keittiöön uusi puu- tai laminaattitaso, sillä nykyinen ei käy väriltään tähän uudistettuun ulkoasuun. Mistäs teidän tasot on hommattu?

Eli tällaista puuhaa mulla on pääsiäislomalle suunniteltuna! Mitäs teillä? :)

t. Enni

Kommentit

  1. Söpö kalapaita! Ja onpas mielenkiintoinen postaus tulossa, oon nimittäin harkinnut samanlaista fiksausta itsekin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo kirjottelen heti, kun saan loputkin kaapit päällystettyä ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös