enni-mork-ennin-kengissa

CATEGORIES:

OMA ELÄMÄ
TYYLI
KAUNEUS
ÄITIYS
SOSIAALINEN MEDIA JA VALOKUVAAMINEN

CONTACT:

enninkengissa [at] gmail.com

Medik8-ihonhoitosarja

Illan tunnelmat kotoa näyttävät tältä. Otin asiakseni testata mulle entuudestaan tuntemattoman Medik8-ihonhoitosarjan hoitavia tuotteita. Omani sain Marsaanalta testiin blogin kautta, mutta satuin toki katsomaan tuotteiden hintoja, ja aika  tyyriitä näyttivät olevan meikäläisenkin mittapuulla. Eli luotto tuotteisiin on aika kova, koska yleensähän laatu maksaa (tai ainakin sen pitäisi maksaa). 

Pienemmästä pakkauksesta löytyi vaikka minkälaisia seerumeita, enkä olisi pelkästään tuotteiden nimiä lukemalla osannut päätellä, mitä levitetään milloinkin ja vieläpä minne. Onneksi mukana tuli ohjelappunen, joka kertoi annostelu- ja levitysohjeet.

IMG_1565 copy
IMG_1568 copy
IMG_1570 copy

Niinpä siis tämän illan tehotuotteina kasvojani hoitavat Retinol 3 TR -yöseerumiRetinol Eye TR Eye Night -seerumi (mitä on Retinol, täytyy Googletella..?) sekä viimeisenä Medik8 Hydr8 Day 360 -päivävoide. Medik8 Hydr8 Day 360 -päivävoidetta pitäisi nimensä mukaisesti käyttää päivällä, mutta eiköhän tässä vielä muutama tunti olla muutenkin hereillä.

Kivaa, että näissä tuotteissa ei tuoksu mikään parfyymi. Ehkä siksi, että tuotteet on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon ja myös kuivalle iholle.

IMG_1576 copy
IMG_1574 copy
IMG_1578 copy

Voiteita tulee ja menee, joten saa nähdä, lunastavatko nämä paikkansa sieltä kuuluisasta kosmetiikkakaapistani.

t. Enni

Kommentit

  1. Olisi kiva kuulla juttua, kun olet näitä tehotestannut :) Muakin meinaan kiinnostaa kyseinen sarja, kun kuulin siitä joskus muutamia kuukausia sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo laitan varmasti, katsotaan tuleeko havittavia muutoksia! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös