Herkutteluhetki - Lipton Green Tea Lemon Macaroon

Mulla on uusi teesuosikki. Tutustuin Lipton Green Tea Lemon Macaroon -teehen vasta reilu kuukausi sitten. En varmaan olisi tähänkään herkkuun törmännyt ilman ystävääni, sillä olen ollut hieman nirso vihreiden teelaatujen suhteen. Eli arvatkaa vaan, haluanko rutistaa tätä ystävääni kiitokseksi siitä, että suositteli tätä teetä mulle. Olen nimittäin ehtinyt tuhota jo kaksi kokonaista paketillista kyseistä teetä! 

Maku on uskomattoman hienostunut, eikä ollenkaan kitkerä. Pitää vaan olla tarkkana, ettei haudutusaikaa pitkitä yli kahteen minuuttiin ja teen hauduttaa 90 asteessa. 


En tiedä, onko tässä teessä miten paljon kofeiinia, mutta eikö vihreässä teessä ole yleensä aina vähemmän kofeiinia kuin mustassa teessä? Joka tapauksessa olen ollut ihmeissäni, että olen voinut siirtyä mustasta teestä näinkin sutjakkaasti vihreään teehen ilman mitään sivuvaikutuksia. 

Kun on aloittanut päivittäisen teenjuonnin viidennellä luokalla, on siihen voinut syntyä jonkinasteinen riippuvuus...


Olen tietysti tuputtanut tätä teetä myös lähipiiriini, mutta vastaanotto on ollut osalla hieman varautunutta. S ei kuulemma syttynyt ensimaistelulla. Suosittelen silti kokeilemaan, mutta älkää syyttäkö mua, jos ette pidä siitä. Mä kyllä saatan vähän ihmetellä, miten joku voisi olla pitämättä tästä.

Siteeraan Ässää: "Varmasti ois ihan sikke hyvää teetä ja varmaan onki, mutta mä en vaan tykkää sitruunan mausta teessä, that's why."

Eli arvanette, mikä kuuma juoma innosti tämänkin postauksen kirjoittamiseen. Herkullista illanjatkoa kaikille!

t. Enni

Kommentit

 1. Miultakin löytyy tätä kaapista ( hehkutuksen uhri minäkin... ), mutta en oo oikein lämmennyt tälle maulle. :/ Kyllä sitä juo, mutta ei kiilannut suosikkiteiden joukkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä! :D Tai no mä sekoitan tähänkin maitoa, tekee siitä mausta niin lempeän. No makuja on monia ja kaikki eivät tykkää!

   Poista
 2. Mä kans maistoin viimeksi äidillä tuota Macaron makua ja mitä herkkua se onkaan! Mä oon kans sellainen tee addikti, että monta kuppia tulee kumottua päivässä :D

  VastaaPoista
 3. Nams, toi on niiiiin hyvää! <3 Tulee vaan hirvee macaron-himo tota juodessa ja niitähän ei sitten täältä tuppukylältä saakaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja joo vähän tulee. Suunnittelen koko ajan uutta käyntiä Café Ekbergiin!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös