Ennin kengissä OOTD / Ellie Goulding cover - Love Me Like You Do

Olen toteuttanut parin kuukauden ajan pientä projektia, sillä kuten tiedätte, pidän aika paljon editoinnista ja asuvideoiden kuvauttamisesta. Tekijänoikeussyistä valmiiden kappaleiden käyttäminen videoiden taustalla on tietysti kiellettyä. Täällä kertaa halusin ihan ehdottomasti tehdä videon tribuuttina Ellie Gouldingin Love Me Like You Do -kappaleelle, jotta voisin käyttää omaa versiotani asuvideoni taustamusiikkina.

Kun nyt kerran media-alalla ollaan, niin ajattelin, että voisin kokeilla kappaleen äänittämistä. Ei ihan niin piece of cake kuin voisi kuvitella... Hommasin kuitenkin laulumikin ja virittelin tietokoneen äänityskuntoon avun kanssa. Youtube on myös onneksi pullollaan erilaisia karaokeversioita, joten käytin sellaista hyväkseni tässä projektissa. Ilmeisesti nämä kappaleet on tehty ko. tarkoitusta varten (toki käyttäjän tulee mainita alkuperäiset lähteet).


Viime talviloma kuluikin äänittäessä ja todetessa, että a) en osaa laulaa englanniksi b) no en oikeastaan osaa edes laulaa, mutta sain lopulta kasaan jonkinlaisen pätkän. On muuten ihan hirvittävää kuunnella omaa laulua, varsinkin, kun siinä kuuluu jokainen virhe. Täytyy vain ajatella, että koska en ole laulaja, ei mun tarvitsekaan osata laulaa täydellisesti. Enkä jaksanut viilata jokaista nuottia kohdalleen, vaikka sekin olisi ollut mahdollista.

Tällaisten selitysten jälkeen videon tekoon oli vielä yksi syy. Tykkään tehdä tällaisia juttuja, mutta mulla ei ole ketään muuta mallia kuin itseni. Itsestä ei tarvitse kysyä lupia ja saa käyttää, mitä pätkiä haluaa. Paras tapa harjoitella eri tekniikoita on tehdä erilaisia töitä, joten olen pestannut itseni malliksi ja Pirjon / S:n / oman maman kuvausavuksi. Näiden henkilöiden toimesta tämäkin video näkee nyt päivänvalonsa.

ETTÄ HUH! Tässä se video.


 Nyt mulla ainakin on musiikkia, mitä käyttää. Ehkä luvassa on joskus joku toinenkin kappale...

t. Enni

Kommentit

 1. Hei tosi kiva tää video! :-) Ja tosi asia on se, että itse huomaa paremmin omat ''virheensä'' kuin muut, joten tää ei ollut niin kamala kuin ehkä kuvittelit (..what?:-D)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha kiitos :D Ei sen täydellinen tarvikkaan olla :P

   Poista
 2. Wow!! Aivan mahtavaa Enni! Upea ja tunnelmallinen lopputulos kaikenkaikkiaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos paljon Salla! Kiva, että ei ollut ihan pohjanoteeraus. Onhan oi vähän nolo... :D

   Poista
 3. Aivan mielettömän hyvä video ja ihanasti tehty. Mä just haluisin tehdä enemmän tälläisiä mut en osaa :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! Mä vaan oikeestaan laitoin paria videota päällekäin ja niitä feidailin ja samalla yritin tehdä tästä niin tiiviin kuin suinkin :D

   Poista
 4. No huhhuh! Veti sanattomaksi. Upea kaunis Enni ja laulatkin kuin enkeli <3 Ihana video!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooo kiitos paljon! En uskonu, että tällaista kommenttia saan haha :D <3

   Poista
 5. Vitsi miten kiva video! Ja laulukin kuulosti hyvältä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös