WINTER WONDERLAND

Pieni talvinen pyrytys osui juuri sille hetkelle ystävänpäivänä, kun päivän asukuvat piti napsaista. Ajattelin jo, että pyry pilasi kuvat (ja tukan), mutta näistähän tuli aika kivoja!

Hiukseni saivat pitkästä aikaa muotoilutuotteita kampauksen pohjalle, eli kiharat onneksi pysyivät hyvänä, vaikka ne ehtivät vähän kastuakin. Mun muotovaahtopurkki on ollut tyhjä jo monta kuukautta, joten kiharretut hiukset ovat aina lässähtäneet nopeasti. Nyt muistin vihdoin ostaa muotovaahtoa ja suihkin ennen kihartamista hiuksiin vielä suolasuihketta. 

Se kannatti - nämä kiharat olivat vielä paremman näköiset seuraavana aamuna.


Täällä vietetään talvilomaa ja eilen vuorossa oli miniloma pohjoiseen Riihimäelle. Tunnelmaa loi myös makumatka itään, eli paikalliseen intialaista ruokaa tarjoilevaan Ravintola Darshaniin!

Tälle lomalle olisi vielä paljon ohjelmaa jäljellä, joten olisi varmaan järkevämpää hoitaa työt ensin alta pois...  Ei vaan malta, sillä odotan jo innolla tulevaa "etelänreissua" eli siis minilomaa Tallinnaan. Tällaisia low budget juttuja on tiedossa tällä lomalla, mutta niistähän saa vähän eksoottisempia käyttämällä mielikuvitusta... :)

Onko siellä muita lomalaisia?

t. Enni

Kommentit

 1. VAU! Minusta näyttää että pyry tuli juuri oikeaan aikaan. Aivan upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon En tiedä, miksen ole näihin vastannut. Mielestäni olin!! :D

   Poista
 2. Tosi hyvännäköinen asu! Ja nuo hiukset..... Oooooooh! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiios Milla. <3 En tiedä, miksen tähänkään ollut muka vastannut. Tainnut puhelin tehdä joskus tepposet.

   Poista
 3. Kaunotar ♥_♥ ja ihanat kuvat!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös