TIEDONJANOISET

Faktat pöytään. Tällä kertaa vuorossa olisi täyttä faktaa, nimittäin vastaan viime aikoina esittämiinne kysymyksiin! Seuraavat hakusanat ovat tuoneet ihmisiä blogiini, eli ne löytyivät tilastot-tiedoistani.

Let's begin.

Mitä maksaa Järvenpään Eurosetillä pöytä?
- Viikkovuokra (seitsemän päivää) on 35 euroa (sis. alv. 24%)

Ripsiseerumi vegaani Maylash?
Tähänkö se heti tyssäsi? Mmh tähän en osaa ottaa kantaa, mutta lukaise tämä. Täytyykin ottaa taas käyttöön, vaikka en ole ihan satavarma tehosta. Olen muuten maistanut tuotetta yhden kerran, vahingossa, levittäessäni sitä luomilleni sormella. Maistui luonnollisesti suolaiselta...

Ruokasooda ihohoidossa?
DON'T EVEN THINK ABOUT IT - ÄLÄ KOKEILE.

Olia 7.0 hiukset
Aika tumma, rusehtava sävy. Nimeltään "Tummanvaalea"

Olia 9.0
Tuhkanvaaleat, aika blondit hiukset tällä saa. Alkuun ovat vähän harmahtavat, mutta vaalenevat parin pesun jälkeen. Jos kaipaat mahdollisimman vaaleaa, ota suosiolla astetta vaaleampi sävy 10.0.


Restylane huuliin
Tuolla yhdellä sivulla luki: "Lue ja katso kuvat Ennin huulten muotoilu kokemuksesta (<- on muuten kokonaisuudessaan yhdyssana) Dazzling Beauty Studiolla". Ja siis ei kannata mun huulia katsoa, niille ei ole tehty mitään. Sen sijaan lukaiskaa tämä postaus, jossa kuvasin huultentäyttötapahtuman.

Hyvä vaalea hiusväri?
Parhaista parhaimpia ovat mun mielestä L'Oréal Parisin Récital Préférence -värit, sävyissä 10.1 Helsinki (käytin tätä varmaan viisi vuotta putkeen, ihana tuhkanvaalea sävy) sekä 8.0 California, jota käytin sitä seuraavat viisi vuotta putkeen. Ovat helppoja värjätä ja jättävät jälkeensä luonnollisen sävyn. En ikinä pilannut hiuksiani käyttäessäni näitä värejä.


Canon S120 hinta?
Alk. 295,00 €

Bataattilaatikko?
KYLLÄ! En tosin ollut ihan sataprosenttisen tyytyväinen viime jouluna tekemiini bataattilaatikoihin. En vain satu muistamaan, millä reseptillä tein alkujaan ensimmäiset onnistuneet bataattilaatikot.

Aaverahka?
Stockmannin Hullujen päivien mangorahkaa. Liian hyvää.

Parhaat kotivärit ruskeille hiuksille?
Luottaisin varmaan tässäkin L'Oréal Parisin Récital Préférence -sarjaan.

Hiusten tyvivärjäys kotona
Jakaus jakaukselta... Itse teen niin, että käyn ensin läpi alueen keskijakauksesta oikeaan korvaan edeten niskaan jne., etenen pienissä osissa jakaus jakaukselta. Sen jälkeen asettelen hiukset takaisin keskijakaukselle ja käyn läpi keskijakauksen vasemman puolen samaan tapaan aina korvan alle / niskaan asti.

Kun tämä on valmis, heitän tyvivärjätyt hiukset sojottamaan eteenpäin ja teen niihin jakauksen (jotta näen peiliin). Sen jälleen alan käydä läpi takaosan hiuksia vertikaalisesti samaan tapaan aloittaen päälaelta ja jatkaen kohti niskaa. Teen värjäyksen kolmessa eri osassa ja tämän oppii tekemään parin kerran jälkeen vaikka silmät kiinnikin. Tekee vaan tarpeeksi ohuita osioita jakaus jakaukselta. Käytän itse piikkikampaa ja mahdollisesti pensseliä. Värin saa kyllä levitettyä käsinkin.

Näin siis viimeksi tein pinkkien hiusteni kanssa ja viikko sitten, kun testasin Biozellin toista hoitavaa sävytettä (molemmat saatu blogin kautta).


Garnier deodorantti
En ollut yksin ajatusteni kanssa, sillä Garnier Mineral Deodorant on aiheuttanut ihottumaa monille ihmisille. Harmi, ettei Garnier.fi-sivua ole enää olemassa.

Kaulahuivi 30 minuutissa

Banaanipannari
Kirjaimellisesti banaanibannari tehdään uunissa pannukakun tapaisesti. Se on helppo ja nopea toteuttaa, mutta maku ei ole yhtä hyvä (mielestäni) kuin banaaniletuissa. Pannari kuivahtaa helposti, vaikka näin sen saa toteutettua vähärasvaisempana versiona.

Reseptihän on:

1 banaani + 1-2 kananmunaa, jotka sekoitetaan sauvasekoittimella ja paistetaan 
miedolla lämmöllä pannulla vähässä rasvassa (luonnollisesti voissa lol).

Itse sekoitin viimeksi joukkoon myös omenaa ja kanelia.

Hiusten vaalennus kotona?
Se onnistuu kyllä, kun noudattaa ohjeita.

Hiustenpidennykset micro ring -tekniikalla
Käyttääkö joku vielä hiustenpidennyksiä? Musta on tullut liian mukavuudenhaluinen... Tässä kuitenkin halpa, mutta vähän sorminäppäryyttä vaativa ohje, jonka avulla olet seuraavat pari kuukautta pitkä- ja tuuheahiuksinen.

Miten saada reisivako? 
Ei... No lukekaa tämä. Noista ajoista about +20 kg onnellisempana (tai no..) saan sen reisivaon edelleen. Taitaa olla ruumiinrakenteesta kiinni.

Rebecca Minkoff Mini Mac 
Ihana laukku, mm. Zalando ja Boozt.com* myyvät edullisesti.Superga tennarit 
Nämäkin ovat yhdet lemppareistani ja haaveilen edelleen mustista. Kuljin lähes pelkästään Supergan tennareilla koko Lontoon reissun ilman yhden yhtä rakkoa ja se on paljon se!

Hay Peas -matto
Ihana matto, jonka edullisempi versio, Finarte Nirvana, löytyy olohuoneestani.

Habitat Helsinki 
Löytyy osoitteesta Kauppakeskus Citycenteristä, Makkaratalosta, osoitteesta Keskuskatu 6. Puh. 020 7801 400, avoinna ma-pe 10.00 - 20.00, la 10.00 - 18.00, su 12.00 - 18.00.  

Ennin kengissä? 
Kyllä, täällä ollaan ihan Ennin kengissä.

Eli totta turisette kuomaseni. Kiitos (välillä jopa vähän liian) mielenkiintoisista hakusanoistanne! :D

t. Enni

*Sisältää syvälinkin

Kommentit

  1. Nyt on ihan pakko kysyä, että mistä sä löydät nää hakusanat? Mäki haluisin tehdä, jos siis edes kauheasti näitä on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta hallintapaneelista olen poiminut tilastot-otsikon alta. Mutta google Analyticsillä näkis laajemminkin, ihan yksittäiset hakusanat. Tuolla näkyy joku top 20 tms päivälle, viikolle, kuulle ja vuodelle. :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös