Parhaat kosmetiikkatuotteet vol 2

Parhaat kosmetiikkatuotteet -postauksesta onkin jo kulunut aikaa, joten ajattelin tällä kertaa jakaa kanssanne tämän hetken parhaat, päivittäin käytössä olevat kosmetiikkatuotteeni. Tosin pari näistä listatuista tuotteista ovat ihan uusia (7 & 8), mutta uskon niiden tulevan jokapäiväiseen käyttöön.


1. Aco Normal / Mixed Skin Day Cream  -päivävoide (saatu blogin kautta) on jokapäiväisessä käytössäni. Tuote on hajusteeton ja sopii herkälle iholle. Se ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi ja sopii hyvin meikin alle.

2. Illalla taas levitän Aco Normal / Mixed Skin Night Creamia (saatu blogin kautta), joka tuntuu olevan ehkä hitusen paksumpaa. Muuten näissä ei tunnu olevan eroa. Ne kosteuttavat ja tekevät juuri sen, mitä kasvovoiteiden pitääkin. Toimii!

3. Lumenen Beauty Base Cover Stick -peitepuikko on uusin ostokseni, mutta olen kuullut siitä paljon kehuja. Ostin tämän tällä viikolla Lumenen vanhemman, juuri loppuneen peitepuikon tilalle. Ilmeisesti tuote on sama, vaikka pakkaus on uusi, mutta ihan kuin jotain muutoksia olisi tehty myös meikkiin. 

4. Biozellin Hiuspuuteri (saatu blogin kautta) on hiipinyt käyttööni hiljalleen. En ensin ymmärtänyt, miten tuotetta käytetään, mutta nyt keksin, että se sopii loistavasti kiharoihin tuomaan kuohkeutta, kestävyyttä ja rakennetta. 

5. Takana pilkottaa yksi tämän hetken ehdoton lemppari, nimittäin Biozellin suolasuihke (näkyy paremmin alla olevassa kuvassa). Tämä voittaa Balmainin suolasuihkeenkin, sillä tämä ei ole niin jämäkkää tavaraa ja tuoksukin on miedompi. Olen myös huomannut, että puoliskoni käyttää tätä myös! Tuoksunsa puolesta tuote sopii siis niin miehille kuin naisillekin. Molemmat on muuten saatu blogin kautta testiin ja ainakin Biozellia tulen ostamaan varmasti lisää.

6. Stylius Spray -lämpösuoja. Tätä tuotetta roudaan Espanjasta, sillä yksi purkki maksaa noin kolme euroa ja kestää päivittäisessä käytössä monta kuukautta. Ostin joulukuussa erään toisen saman merkin lämpösuojan, mutta sen ehdin käyttää jo loppuun. Tämän ostin viime kesänä.

7. Dermosilin suolasuihke on yksi uusista ostoksistani. Tämä on nyt nimenomaan tarkoitettu tälle asuinkumppanilleni, ettei hän käytättäisi loppuun Biozellia. ;) En ole vielä testannut tätä kampauksien kanssa, mutta ainakin tuotteen mieto tuoksu sopii hyvin tarvittaessa meille molemmille.

8. Toinen uusi ostos on Dermosilin kulmaväripaletti. Koska käytössäni oleva, melkein maailman parhain Clarins Pro Palette Eyebrow Kit vetelee viimeisiään, ajattelin testata vaihteeksi toista tuotetta. 

Eräällä perheenjäsenelläni on vastaava Clarinsin kulmapaletti, eikä se ole kulunut käytössä juuri ollenkaan. Sain omani joululahjaksi vuotta myöhemmin ja oma palettini on kulunut paljon nopeammin. Myös tässä vanhemmassa mallissa kulmavärin levitykseen tarkoitettu sivellin on paljon parempi, sillä se tekee tarkempaa jälkeä. Ehkä tämän uuden version sivellin on jotenkin kovempi ja siihen tarttuu väriä enemmän. Joka tapauksessa nyt on aika kokeilla jotain muuta, vaikka onhan Clarinsin tuotekin kestänyt käytössä jo kaksi vuotta.


Lopuksi vielä muutama hemmottelutuote:

9. Kuten näkyy, jo lähes tyhjä Yves Rocherin suihkusaippua (saatu blogin kautta) on ollut ahkerassa käytössä. Hurmaava tuoksu takaa sen, että tämä suihkusaippua on must suihkussa käydessä.

10. Sen ohella, tänään viimeksi käytetty, kuorivia elementtejä sisältävä Yves Rocherin karhunvatukka-suihkusaippua (saatu blogin kautta) pääsee jokapäiväiseen käyttöön ihan pian. Tämä ei tuoksu niin voimakkaalta, mutta on sitäkin ihanampaa levitettynä.

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja? :)

t. Enni

Kommentit

  1. Mullakin oli tuo Dermon kulmaväripaletti. Pidin siitä kovin, vaikka annoinkin sen kälylle käyttöön. Itselläni tuli muita kulmatuotteita ja tämä sitten väistyi niiden tieltä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös