MY NEW ACO - PEILISALISSA

Kiitos Marsaana Communications, joka järjesti ACOlle varsinaisen lanseerausshown Helsingin Kämpin peilisaliin viime keskiviikkona. Riensin tilaisuuteen suoraan koulusta, joten tukka oli vähän lässähtänyt työpäivän ja ulkona pyryttäneen lumisateen jäljiltä. Onneksi paikalle saapui myös Heidi, joka kuitenkin onnistui nappaamaan musta parit asukuvat.

Tapahtumaa varten järjestetty lokaatiohan oli aivan upea ja tarjoilut erinomaisia. Cocktailpalojen nautiskelun jälkeen hiljennyimme katsomaan ja kuuntelemaan, mitä uutta ACOlta oli tullut markkinoille. 

IMG_1267 copy
IMG_1209 copy
IMG_1234 copy
IMG_1227 copy
IMG_1255 copy

Tuotepakkaukset (ja mitä ilmeisimmin myös tuotteetkin) olivat ainakin kokeneet uudistuksen. Mulla on ennestään ollut käytössä ACOn hajusteeton ja herkälle iholle suunniteltu ihonhoitosarja, joten täytyy vielä tarkastaa, mitkä uusista tuotteista toimisivat seuraajina.

Tilaisuudesta sain mukaani 25+-ikäisille suunnatun yö- ja päivävoiteen sekä puhdistusvaahdon. Mulla on ennestään jo aika monta päivävoidetta kaapissa, joten löytyisikö täällä kiinnostuneita henkilöitä kokeilemaan voidetta? Voin vaikka järjestää siitä jonkinnäköisen arvonnan ja katsoa, mitä muuta kivaa pakettiin saisi mukaan.

IMG_1292 copy
IMG_1238 copy
IMG_1263_copyy

Mekko: Dunnes / Shana

Bleiseri: Blanco

Nilkkurit: Zara

Laukku: Rebecca Minkoff

IMG_1269 copy
IMG_1257 copy
IMG_1271Icopy

Meillä oli Heidin kanssa hauskaa ihan loppuun asti ja se varmaan välittyy kuvistakin. Ahdettiin vielä mahamme täyteen pikkuleivoksia ennen kotiinlähtöä, joten se siitä terveellisestä PT-alusta... No periaatteessahan kävin Minnan juttusilla vasta päivää myöhemmin, mutta lupaan nyt silti ottaa itseäni niskasta kiinni heti huomisesta alkaen!

Kiitos paljon tapahtumasta Marsaanalle ja ACOlle. Ilmotelkaahan lukijat, mikäli teillä olisi kiinnostusta tuolle ACOn päivävoiteelle.

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Päivävoide kiinnostaisi kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla! Mun täytyy ehkä tehdä halukkaista arvonta :D

   Poista
 2. Nams mitä herkkuja!
  Mä olisin ainakin kiinnostunut tuosta päivävoiteesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat niin hyviä huh... :D Joo no hyvä kuulla! Täytyykin katsoa, saisiko jonkin arvonnan tehtyä, kun ei niitä ole kuin yksi :(

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös