LUMIKINOKSET

Siinä olisi lauantain työpäivän jälkeiset asukuvat, niin ollaan hehkeinä että... Kyseinen väriyhdistelmä miellytti silmää edellisen illan pimeydessä, mutta näin kirkkaassa päivänvalossa värit eivät kyllä näyttäneet kummoisiltakaan. Päälle oli kuitenkin pakko heittää tarpeeksi iso ja paksu neule, koska kyllä te tiedätte, palelen aina.

Olipa tänään muuten upea sää ulkona, tuli ihan lapsuusmaisemat mieleen. Kaikki puut olivat ihan valkoisina ja oli niin valoisaa. Lidlin parkkikselta kotiin tultaessa ajettiin varmaan 4 metrisen lumikasan ohi ja jokin mielenhäiriö siinä tuli, kun olisin saman tien voinut kivuta kasan päälle tähyilemään maisemia. Tuli hetkellisesti Rovaniemi-ikävä.

IMG_6649 copy
IMG_6655 copy

Kahden viikon takaiselta Amarilloreissulta jäi näkemättä vielä yksi varsinainen kuva-aarre. En tiedä miksi, mutta ainoa ajatus tästä kuvasta on se, että kuulun House Lannistereihin tuon Cersei "crazy bitch" -ilmeen takia...

Amarillosta sen verran, että eipä ruoka säväyttänyt, sillä mun chevre-kana-annos oli aika pliisu. Kana oli mureaa, mutta koska valitsen perunan sijaan lisukkeeksi aina kasviksia, sain lautaselleni periaatteessa vain paprikaa ja jotain muuta vihannesta, ehkä kaalia (mitähän ihmettä se muuten oli, täytyy tarkistaa). Mielestäni ainakin sipuli ja ehkä kesäkurpitsa olisivat voineet tuoda annokseen uusia makuja.

Edelleen paras vastaava annos löytyy Järvenpään Zapatasta ja toiseksi kelpuutan Jumbon Fonda Del Solin vastaavan annoksen. Zapatan Grillikanaa BBQ kasviksilla on täydellinen annos, kokille siis paljon terveisiä! Edes Järvenpään Rantapuistosta löytyvän ravintola Huilin vastaava annos ei vetänyt vertoja Zapatan annokselle.

Tiedänpä nyt, mihin suuntaan ystävänpäivänä...

IMG_6609_cersei
IMG_6599 copy
IMG_6594 copy
IMG_6590 copy

Nyt meinasi se postauksen pääpointtikin unohtua. Perustin nimittäin taas yhden uuden kurssiblogin, joten viime aikoina työn alla on ollut siis yhteensä viisi blogia tämä mukaan luettuna!

Jos tuntuu, että tämä blogi päivittyy liian hitaasti, niin yrittäkää ymmärtää. Tänäänkin oli ihan hilkulla, että olisin lähtenyt ulos kuvaamaan, mutta kuinkas kävikään, lumityöt ja sitä seurannut sohvalle liimaantuminen voittivat. Sitten tulikin jo pimeä.

Olkoon siis puut valkoisina (ja Zapatan Grillikanaa BBQ erinomaisen makuista) vielä jonkin aikaa. Näille asioille on pakko repiä aikaa jostain.

t. Enni

Kommentit

  1. Hyvää pohdintaa Ennis! ystinä zapataan ! ja koronassa on sinkkubileet whooop

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, Zapata käy Sannis! Vai sinkkubileet...? :DD

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös