PA JA PT = Päivän Asut ja Personal Trainer

Toi PA oli aika loistava aloitus..? Eli hei vaan taas kaikille!

Taas on yksi ihan älyttömän kiva päivä takana ja odotan tässä uutta henkilökohtaista energialatausta, jotta saan siirrettyä kuvat koneelle. Ei niitä nyt ihan niin paljoa kertynyt kuin yleensä, mutta niitä harvoja sitten koristaakin Heidin söpösti irveessä oleva kuvaan ilmestynyt naama. ;)

Kävin tänään täysin uudistuneen ACO:n lanseeraustilaisuudessa hotelli Kämpin Peilisalissa. Välillä sitä miettii, missä kaikissa paikoissa onkaan päässyt käymään ja tietysti on ollut aivan huippua tavata kaikkia uusia ihmisiä. Tämän päivän tilaisuus oli upea. Show, ballerinat ja peilisali. Huh.

IMG_6556 copy

Mutta kuten sanoin, niistä lisää myöhemmin, nyt asua viime viikonlopulta. Päällä tämän hetken lempparini, eli Blancon alebleiseri, joka kustansi vaivaiset 20 euroa. Sopii asuun kuin asuun, sillä viimeksi tänään puin sen Savidan mekon kanssa.

IMG_6513 copy


Bleiseri: Blanco

Farkut & Laukku: Bershka

Nilkkurit, Toppi & Koru: H&M

IMG_6525 copy
IMG_6523 copy
IMG_6539 copy
IMG_6586 copy

Huomenna tulee vähän uutta sisältöä elämään, kun saan oman personal trainerin! Innostava ja aina pirteä Carefree Casualness -blogin Minna päätti ottaa mut demoasiakkaakseen, joten arvatenkin odotan tulevaa innolla (ja vähän kauhullakin). Vielä en ole miettinyt sen kummempia tavoitteita, vaikka tapaammekin jo huomenna. Ehkei pieni muutos keskivartalon alueelle olisi huonompi juttu, sillä sen ylläpitämiseen oma motivaationi ei ole riittänyt. Olen vähän niitä tyyppejä, jotka treenaavat salilla ainoastaan yläkroppaa...

Mut ja Minnan voit muuten bongata Mariieveronican videosta, jossa on juttua Bloggers' Inspiration Daysta. Olemme mm. sekoittelemasta baaritiskillä mehuja.


t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Kaunis Enni! Noi sun hiukset on vaan niin ihanat!
  No tänään katsotaan vähän mitä suunnittelen sulle, ei pelkoa, hyvä tulee! ;)

  VastaaPoista
 2. Vau, onpa mahtava juttu saada oma PT! :) Kiva olisi kuulla täällä blogissakin, kuinka treenit lähtee käyntiin. Joku täällä ruudun toisella puolella on nimittäin todellakin vailla motivaatiota nousta sohvalta...

  Ja sitten vielä pakollinen hiushehkutus! On ne vaan kauniit, aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakollinen hiushehkutus :DD Haha kiitos!

   Nojoo on tämä kieltämättä aika hyvä juttu! Toivon myös, että motivaationi vaan kohenee tässä kevään mittaan, vaikka ihan hirvittävän kovia tavoitteita en itselleni laittanutkaan. Lähinnä kestävyyden parantamista ja hyvän olon tuntua ja jos siinä ohessa lähtee muutama kilo, niin hyvä. Varmaan siis kirjoittelen fiiliksistä heti, kun lähtee ohjelma kunnolla käyntiin. :)

   Poista
 3. Voi vitsit miten kauniita kuvia susta ja ihana tuo tukka! <3 :)

  VastaaPoista
 4. apuaa en oo pitkiin aikoihi lukenu mitää blogeja, mut nyt oli pakko tulla käymään täällä ja parissa muussa! hahhah ihana totta turiset kuomaseni on viel tallella ! :'D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep same old same old, yleisön pyynnöstä vieläkin käytössä! :D Kiitos ihanasta ja piristävästä kommentista ja kiva, kun piipahdit pitkästä aikaa! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös