I'M HOME

Koton ollaan, mutta eipä tuolla ulkosalla ole juur mithää erikoista kuvattavaa, joten postausta kuvittakoon vielä Espanjan maisemat ja meikäläinen. 

Tuntuu ihan hassulta palata lomalta töihin, sillä pääsin selvästi hyvään lomafiilikseen. Tämän perustelen sillä, että olo on selvästi levollinen, ikään kuin en olisi ikinä mitään töitä tehnytkään. Huomenna suunnitelmissa on laittaa oppilaat kertaamaan studiokuvausta ja tekemään kuvanmuokkaustehtäviä. Eiköhän se koulu siitä lähde käyntiin kunnolla itse kullakin. 


Alla reissun yksi parhaista ostoksista, joskaan ne eivät ole aitoa nahkaa. Blancon nilkkurit kustansivat muistaakseni noin 25 euroa. Taas kerran aivan älyhyvät jalassa. Harmi, että edeltäjät kuluivat puhki käytössä.

Tuosta ylle linkatusta postauksesta muuten tulikin mieleeni, etten ole tämän talven aikana vielä sen kummemmin joutunut nolojen tilanteiden uhriksi. Tämän talven saldo näyttää siis vielä tältä:

Kaatuminen pyörällä [ ] 
Liukastelu (joka päivä) [x] 
Kaatuminen kävellessä [ ]


Ja vielä kerran se jumalainen mekko Dunnesin / Savidan valikoimista. Sandaletit: Blanco


Miten teidän lomanne sujui?

t. Enni

Kommentit

  1. Oooh mikä mekko! <3 Ja nilkkurit :) Aika samoilla fiiliksillä täälläkin menee töihin paluu. Ihana loma nollasi kyllä tilanteen täysin. Työt, mitä ne on? No mutta kunhan nyt ekasta viikosta selviää nii eiköhän se siitä. We can do this! Eli tsemppaukset myös sinne suuntaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos! :) No kiva kuulla, että sielläkin päästiin lomatunnelmiin! Joo jos sama meno jatkuu, niik tuntuu, että aika hurahtaa taas pian ja kohta onki jo kesä :D Työn iloa!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös