Ellie Goulding & Fifty Shades of Grey

Olen odottanut kuin kuuta nousevaa Ellie Gouldingin uutta Love Me Like You Do -biisin musavideota ja vihdoin tänään se julkaistiin. Aika pienen budjetin musavideo taas kerran, mutta hyvä niin. 

MTV jo spekuloi, että olisiko Ellie ottanut vaikutteita videoonsa Ed Sheeranin - Thinking Out Loudin musavideosta, mutta epäilen, että nainen olisi videonsa itse käsikirjoittanut. Voin olla väärässäkin, mutta ainakaan kyseinen biisi ei ole Ellie Gouldingin käsialaa, vaan hittinikkari Max Martinin tuotos. Biisiä ovat olleet kirjoittamassa myös Ilya, Savan Kotecha sekä Tove Lo, joita saammekin tästä ihanasta laulusta kiittää. Biisihän enteilee ensi kuussa leffateattereihin rantautuvaa Fifty Shades of Grey -leffaa.

No pakkohan se on mennä katsomaan, sillä miesnäyttelijän aka Mr. Greyn rooliin on valittu Marie Antoinetten salarakas eli kreivi Axel von Fersen! ;) Katsokaas, jo lapsesta asti olen fanittanut Marie Antoinettea & Lady Oscar -animaatiota, joten mulla on oikeastaan jo aika pitkä historia kreivi von Fersenin kanssa...


Ja se siitä toistaiseksi! Nyt päästiin niihin appelsiineihin, jotka olivat ehkä tämän päivän maukkaimmat ostokset. Niistä oli ihan pakko tehdä lyhyt tilapäivitys Facebookiinkin.

Appelsiinit taitavat olla parhaimmillaan nyt, sillä ainakin nämä olivat niin makeita ja suussasulavan pehmeitä, että olin vähällä vetää oman tulkintani seuraavasta.


Loppuun vielä yksi kauan himottu aleostos ja maailman kätevimmät avaimenperät. Mulla löytyy näitä H&M:n minimeikkejä jo huulikiillosta huulipunaan ja nyt avaimistani löytyy hätätapauksiin vielä ripsari, eyeliner ja luomivärikin.


Jean Paul Gaultier for Lindex -mallistosta nappasin itselleni yhden neuleen, vaikka mielelläni olisin myös ostanut valkoisen kauluspaidan, jota koristi edessä oleva vetoketju, sekä farkkutakin, jota taas koristivat Madonnamaiset rintatötteröt... Ne olivat kuitenkin jo vähän liian erikoisia vaatekappaleita, joten jätin hankkimatta. Valkoisen kauluspaidan ryppyisyys ja materiaali jäivät myös vähän epäilyttämään.

 Pakko silti tehdä vielä yksi alepyörähdys Lindexille huomenna.

t. Enni

Kommentit

Lue myös