Alennusostoksille

Pikaiset terveiset Espanjasta. Eilen kävin vielä moikkaamassa ihanaa ja aina yhtä energistä Lanaa. Seuraavasta näkemisestä ei ole vielä tietoa, mutta kovasti suunnittelen jonkinlaista pentukokoontumista kesälle.

Tänään käydään vielä tekemässä viimeiset aleostokset, sillä huomenna kone lähtee niin aikaisin, ettei enää ehdi tehdä oikeastaan muuta kuin siivota ja laittaa itsensä valmiiksi. Tänään olisi tarkoitus käydä Plaza Mayorilla ja sitten vielä Fuengirolassa Merkalissa ja ehkä Dunnesissa


Olen jo pitkään etsinyt kunnollisia, nättejä talvikenkiä, jotka sitten löysinkin Merkalista tiistaina. Kyseinen kenkäkauppa löytyy Fugesta ja on sellainen kohde, joka kannattaa aina tsekata. Liikkeessä ei myydä mitään kummoisia merkkejä, mutta lähes puolet myytävistä kengistä ovat nahkaisia, eikä niitä ole pilattu kovilla hinnoilla.

Olin nimittäin ostamassa Panama Jackin tummanruskeita talvikenkiä (169 €...), mutta omaa kokoa ei enää ollut jäljellä. Sen jälkeen menin Merkaliin ja löysin 50 eurolla aika samanlaiset nahkaiset nauhakengät. Ostin vielä eräät toisetkin mustat maiharityyliset kengät (en tiedä vielä kumpi ne ottaa, S vai minä), joten kassalla ruskeiden kenkien hinta tipahti 25 euroon.

Tästä syystä Merkal on vielä nähtävä uudestaan. Taitaa olla niin, että tänään ne varsinaiset alennusmyynnit vasta aloivatkin.


Täällä bensakin on niin halpaa nyt, että 20 euron tankkaus on riittänyt jo ainakin viiteen edestakaiseen Torremolinos-Fuengirola-matkaan. Se on myös vähän helpompi ja nyt myös selvästi edullisempikin liikkumiskeino kuin juna tai bussi.

Testasin yksi päivä lyhyen pätkän ajamista kodin lähellä, mutta päätin jättää päävastuun suosiolla sille, keneltä espanjalainen ajokortti löytyy taskusta.


Huomenna olenkin sitten taas kotona. Oikeasti lähtö olisi ollut vasta sunnuntaina, mutta Snowbirdin peruman lennon takia jouduin ostamaan paluulennon toiselle lentoyhtiölle ja vielä eri päivälle. Ja pitihän siitä pulittaa silti vielä vähän ekstraakin. 

t. Enni


Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Ei onneksi mikään kateus tule näistä kuvista kun ulkona sataa vaakatasossa vettä eikä lumimaisemista ole enää jälkeäkään... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Ai siellä on nyt taas sellaiset kelit? No huomenna mäkin pääsen todistamaan tätä ihmettä :D

   Poista
 2. Ihana paita sulla tossa ekassa kuvassa! <3
  Ja voi hitsi mulle on käynyt kans nuorempana niin, kun olin Fugessa että paluulento peruttiin ja olin siis jo reissussa ja sinne meni sit shoppailurahat.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Huomenna alan pitää päiväkirjaa. :)

   Oho kiva... Saitko ikinä rahoja takasin?

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös