Viva España

Täällä ollaan Espanjassa. Sää on ollut aika mahtava, eilen päivällä takkikin oli liikaa. Totutusti tähän aikaan vuodesta pukeudutaan täälläkin yleensä toppatakkeihin. Eilen oli noin 20 astetta lämmintä ja auringossa kuumempikin. Sää aiheuttaa selvästi hämmennystä muissakin, sillä todistin yhden turistiporukan rantakuteissa, kun taas vastaan käveli espanjalainen pariskunta toppatakeissa.


Toissapäivänä vietettiin päivä Fuengirolassa erään ex-paikallisen kanssa ja päädyttiin illalla keikalle (minnekäs muuallekaan kuin) Iskelmäbaariin... Kuinka espanjalaista!

Eilen käytiin maailman söpöimmässä pubissa (ups sorruin siideriin), josta ylempi kuva. Sen lisäksi käytiin katsomassa erästä neitiä. Muistatteko hänet?


No tässä hän on nyt. Meijän pikkaraisesta on tullut niin ihana ilmestys! 

Hammas söpösti vinossa tuo vähän persoonaa tähän otukseen. :) Kyllä kannatti teettää Cocolla pennut, vaikka osasta tulikin melkoisia muotovalioita. Pentuna Lana näytti ihan snautserilta, kun taas lähipiiriini jäänyt eräs toinen karvapallero näyttää nykyisin ihan villakoiralta. Kasvattaja on hyvin ylpeä kaikista viidestä pienestä karvapallerosta.


Omistaja ihmetteli pariinkin kertaan, kun kutsuin Lanaa jatkuvasti Lantuksi. Lanahan asui meillä yli kolme kuukautta syntymänsä jälkeen ennen kuin muutti nykyiseen kotiinsa Espanjaan. Lana vietti paljon aikaa mun, Cocon ja Thorin kanssa viime vuoden keväällä, kun mm. kirjoittelin opinnäytetyötä päivisin ja vietin aikaa etsien töitä.


Nyt odottelen lääkäriä, jonka pitäisi tulla käymään parin tunnin päästä. Sain jostain silmätulehduksen, joka pitää hoitaa pois alta. Onneksi on matkavakuutukset kunnossa. Sen jälkeen lähdemme S:n kanssa englantilaiselle aamiaiselle lähipubiin.

t. Enni

Kommentit

 1. Pidä hauskaa Espanjassa! Kelpais lämpö mullekin, vaikka on tämä talvikin ihan kiva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta tuokin. Pitää siitäkin nauttia, kun kerran sellainen Suomeen nyt tuli :D

   Poista
 2. Hahaa, voi ei miten suloinen pieni nököhammas tuo koira :D <3

  Rentouttavaa reissua ja nautihan lämmöstä! Täällä Kuopiossa mittari näyttää juuri -22....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Lanalla on aika söpö hammasrivistö :D

   Kiitos paljon, tänään oli tosin vähän viileämpi päivä. Oho, siellä on kunnon pakkanen!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös