Linnan suosikit ja kotistudio

Onpas nyt ollut erilainen viikonloppu, sillä pystytin perjantaina kotiin "studion" ja siitä lähtien olen kuvannut ja ollut kuvattavana muutamaankin otteeseen... En laittanut taustalle mitään fondia, sillä valkoinen seinä toimi tässä tapauksessa ihan riittävän hyvin. No ei mulla kyllä edes ole sellaista...

Nyt tuli hinku hommata omat studiokamat. Sais koko suvun passikuvat otettua kotona. Tää on kivaa!


Eli eiköhän oteta koulussakin passikuvia pari viikon päästä.


Farkut: Bik Bok

Kengät & Koru: H&M

Paita: Gina Tricot

Laukku: Rebecca Minkoff


Eilen kuvattiin oikein urakalla ja siinä samassa sain otatettua päivän asukuvatkin. Mun itsenäisyyspäivän asu näytti tältä. Eilinen meni ensin kotikotona syödessä ja sitten siirryin omaan kotiin virittelemään studiota taas uuteen kuntoon. 

Linnan kättely meni multa vähän ohi, koska softboksien kanssa leikkiminen oli paljon kivempaa. Mutta onneksi on netti, sillä pääsin jälkeenpäin todistamaan illan hienoimmat asut. Kyllä se Elina Kiikon yllä ollut Stella McCartneyn Saskia-mekko oli yksinkertaisen upea.  Tosin ei ole Outi Pyyn ja Nespresson & Remake EkoDesignin yhteistyössä tehdyn kapselipuvun voittanutta. Se oli niin upea!

Mikä oli teidän suosikkinne?

t. Enni

Kommentit

 1. Kapselipuku oli kyllä ehottomasti paras ja oon niin ilonen siitä, että se oli just Satu Taiveahon päällä. Satu kun on onnistunu aikasempinakin vuosina säväyttämään :) Tosin mun mielestä linnan kuningatar ei todellakaan ollu Hanna Koivu, eihän se ollu mistää kotosin? :D Kiikollakin oli kyllä upee puku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä ja eikö hän sitten ollutkaan linnan kuningatar?? Oho, oletin, että oli, en löytänyt enää oikeaa lööppiä tänään!

   Poista
 2. Kyllä kapselipuku oli mun suosikki, ihan mieletön! Mulla meni linnan juhlat ihan ohi, mutta onneksi tosiaan netistä näki aika nopeasti parhaat palat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha vähän sama homma, thank you internet!! :D

   Poista
 3. Mustakin kapselipuku oli niin magee, ehkä siistein kyllä, mua vähän harmitti kun ei siellä ollut mitään sellaista niin sykähdyttävää kun yleensä niitä on ollut useampikin sellainen WOW -puku. Mut ihania kuvia myös, kyllä studiokamat on hyvä olla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä! Ei ollu ihan hirveesti silmänruokaa mekoissa. Jos mä pääsisin, niin.. :D

   Poista
 4. Kapselimekko oli minunkin ehdoton suosikkini!

  Siis wow mitä kuvia Enni, ihan mahtavia :O Ja taas se tukkakateus iski, kun täällä piipahdin :D <3

  Olisi muuten kenkäaiheista lahjakorttiarvontaa tarjolla blogissa, saa osallistua ;)

  http://happy-heels.blogspot.fi/2014/11/happy-heels-1-vuotta-ja-blogiarvonta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Salla! Mun mielestä, mut tukka on ihan bläääh nyt!

   Poista
  2. Hei kiva, käyn kurkkaamassa!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös