Joulupaita ja ...tukka

Kaksi yötä jouluun on ja viisi Espanjaaaaan! Havahduin oikeastaan vasta eilen siihen, että mähän olen lähdössä ihan kohta ulkomaille. Ennen sitä vietetään kuitenkin jouluaatto ja syödään vähän suomalaisia perinneruokia. Viikonloppuna olisi sitten aika Mr. Noodlesin ja El Taco Nacon mmh. Ja mikä parasta, välipäivien alennusmyynnit osuvat juuri lomalle. En silti usko, että shoppailu mitenkään riistäytyy käsistä, sillä tuntuu, että löydän enää harvoin mitään kivoja juttuja mistään. 

Poikkeuksena ja ehkä vähän sääntönäkin, tässä yksi niistä harvoista viimeaikaisista ostoksista uuden laukun kanssa. The paita. Tämän löysin Seppälästä jokunen viikko sitten ja olen säästellyt sitä jouluaatolle, tästä löytyy kaikki jouluväritkin. Tämä on se paita, joka vaihdetaan päälle iltapäivällä.

IMG_4554 copy

Koska pimeä kuitenkin valtaa tämän maan jo neljän aikoihin ylihuomenna, otatin asukuvat jo nyt. Jouluaattona ajattelin siis ensin pukeutua mekkoon, mutta tiukka mekko ja ruokapöytä = ei hyvä yhdistelmä.

Niinpä tämä saa toimia perinteisenä "ei hierrä ei kierrä on helpompi... syödä" -paitana.

IMG_4576 copy
IMG_4577 copy

Älkää välittäkkö osaksi pinkkiä tukkaani, sillä tämä oli eräänlainen kokeilu, joka toimi ja ei toiminut. Raakana laitettuna väri värjää vähän liiankin hyvin ja hoitoaineeseen sekoitettuna taas ei juuri ollenkaan. Tässä olisi nyt vielä päätettävänä, uskaltaisinko värjätä (siis AINOASTAAN testimielessä joopajoo...) vielä koko pään pinkiksi, se nimittäin saattaisi olla nyt mahdollista Biozellin Color Mask - hoitavan sävytteen ansiosta (sävy Rasperry, saatu blogin kautta).

Mami sanoi jo: "No jaa", Pirjo sanoi: "Njää", mutta ... Well see. Niin kauan olen kuitenkin etsinyt toimivaa tuotetta ja nyt sellainen on vihdoin tullut markkinoille - mitä nyt pari vuotta myöhässä. 

En tiedä, mitä muut tykkäisivät tästä open pinkistä tukasta, joten jätän sen suosiolla näin lomalle. Mutta vanhuksena mä sitten pidän sellaista lilaa tukkaa ympäri vuoden. Tiedättekö te sellaisia vanhempia ihmisiä, jotka värjäävät hiuksensa vaalean liloiksi? Se on niin coolia!

t. Enni

Kommentit

 1. Onpa sattunut kaikki meikäläisen lempivärit samaan paitaan :D Ihana. Ja kaunis tukka! <3

  VastaaPoista
 2. Etsin Color mask kokemuksia ja täältähän löytyi. Kivan näköinen oli se kokonaan värjätty tukka :) Tähän oli vaan pakko kommentoida noista lila tukkaisista mummoista, kampaajani kanssa kun oli asiasta puhe niin hän kertoi että lila väri tulee kylläkin liiallisesta hopeashampoon käytöstä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mutta miten se on mahdollista ja siis miksi käyttävät? Mäkin olen käyttänyt, mutta ei mulla tullut lilaa tukkaa? :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös