Espritin verkkokaupan lahjavinkit

Palataanpa pitkästä aikaa niiden kauniiden asioiden pariin, joista tuolla sivupalkissakin taitaa olla maininta. Eli siis muotimuotimuoti, vaatteet ja kengät. Olen pahoillani, että bloggaus on jäänyt viime aikoina vähän vähiin, mutta hei, tämä olikin täydellinen harrastus opiskelun ohessa ja tilanteet ovat hieman muuttuneet siitä.

Kun Espritiltä otettiin minuun yhteyttä vähän aikaa sitten ja pyydettiin katsomaan, löytyisikö verkkokaupasta minua kiinnostavia tuotteita, lähdin katselemaan valikoimaa vähän sillä silmällä, mitkä voisivat olla samalla hyviä lahjaideoita muille ja ehkä itsellekin... Ajattelin, etten kiinnitä mitään huomiota hintoihin, vaan keskityn pelkästään ihailemaan tarjontaa.

Ehkä pienenä yllätyksenä tuli se, etteivät hinnat olleet läheskään niin paljoa kuin muistelin. Asustepuolen yksi helmistä, nämä strassikorvikset, maksoivat vain kuusi euroa.Espritin verkkokauppa myy tuotteita naisille, miehille ja myös lapsille. Verkkokaupasta löytyy myös ihan oma HOME-osasto, josta löytyy erilaisia kodin sisustukseen sopivia aarteita. Tätä en itse tiennyt, mutta Esprit myy mm. tapetteja!

Yllä näkyy myös asusteiden aatelistoa. Verkkokaupasta löysin yhden tuotteen, joka kiinnitti erityisesti huomioni. Ne eivät olleet tällä kertaa kengät, vaan kosketusnnäyttösormikkaat. Tiedättekö ne sellaiset hanskat, joiden avulla sitä älyluuriaan voi räpeltää myös kovillakin pakkasilla ilman, että pitäisi jäädyttää sormensa ottamalla hanskat pois käsistä?

Minä kiitän ja varmasti moni muukin kiittää tästä mainiosta keksinnöstä. Erityisen kivaa tässä oli se, että Espritiltä löytyy muutamat erilaiset ja eriväriset versiot sormikkaista ja ne kaikki ovat jopa kauniita.


OMG...

Nämä yhteistyöt ovat vaarallisia. Kyllä ehkä muistattekin, mihin edellinen johti... No ainakin voin sanoa, että kyseiset tolppakorkokengät ovat olleet yhdet parhaimmista ja eniten käyttämistäni korkokengistä. Niillä on hypitty monien biisien ajan ja juhlittu muutamat blogijuhlatkin. Korkkarit ovat vieläkin ihan uudenveroisessa kunnossa. Koron tukevuuden, ulkonäön ja luotettavuuden takia ne ovat yhdet mun luottokorkkareista. 

Tällä kertaa strassikorvikset ja kosketusnäyttösormikkaat ovat jo hankintalistalla. Enkä mä edes aio mainita alta löytyviä herrainkenkiä (enpä) tai yläpuolen niinonnättiä pinkkiä kotelomekkoa. Nyt ihan oikeasti, älkää laittako näin kivoja juttuja myyntiin...

Suosittelen kaikkia kurkkaamaan Espritin verkkokaupan monipuolisen tarjonnan, sillä kauppa on täynnä erinomaisia lahjaideoita, jotka kattavat varmasti vaikka koko suvun mieltymykset.

Jos jollekulle on jäänyt epäselväksi toimitukseen liittyvät asiat, niin Espritin verkkokauppa toimittaa tuotteet jopa 2-4 arkipäivän kuluessa ilman toimituskuluja. Maksu onnistuu esim. luottokortilla. Jos ei omista luottokorttia, niin maksun voi suorittaa helposti myös PayPal-tilin kautta (käytän itse tätä). Tilatuilla tuotteilla on luonnollisesti 14 päivän palautusoikeus.

Että hyviä shoppailuhetkiä!

T. Enni

Kommentit

Lue myös