Daniel Wellington -kellot

Pikainen joululahjavinkki! Jos vielä mietit, mitä hankkisit poika- tai tyttöystävälle, isälle, äidille tai vaikka siskolle lahjaksi, niin tässä kullanarvoinen vinkki. Löytyy muuten meikäläisenkin joululahjalistalta! 10 päivän kuluttua selviää, olenko ollut tarpeeksi kiltti tänä vuonna.

Daniel Wellington* -kellot ovat minimalistisia preppy-tyyliin istuvia, erittäin tyylikkäitä ja kauniita asusteita. Olen ihastellut näitä jo oikeastaan siitä asti, kun niihin jokunen vuosi sitten blogien välityksellä ensimmäistä kertaa törmäsin. Alunperin kiinnitin kelloissa huomion nailonrannekkeisiin (NATO-rannekkeisiin), mutta sittemmin aloin kuitenkin haikailla nahkarannekkeellista kelloa. No nyt mietin, että olisiko pitänyt sittenkin kertoa pukille, että vaihdettava rannekekin voisi olla kiva.

Classic Canterbury Lady*/ Classic Southampton Lady*

Classic Sheffield Lady* / Classy Bristol* / Classic St. Andrews Lady*

DW-kelloja saa helpoiten netistä ilman mitään toimituskuluja. Nettisivuilla on myös tarjous, jossa ostamalla kellon, saa vaihdettavan NATO-rannekkeen puoleen hintaan. Jos tilaat tuotteesi viimeistään 19.12 ehtivät ne vielä jouluaatoksi perille. Express-toimituksilla paketin voi vielä tilata jopa vielä 22.12!

Jos joku tällainen lopulta paljastuu pukinkontista, olen todella iloinen. Mitä mieltä te olette näistä, löytyykö suosikkeja?

t. Enni


*Postauksen linkit ovat syvälinkkejä

Kommentit

Lue myös