Synttäreitä, onko niitä?

Tänään on mun syntymäpäivä, vaikka juhlinkin niitä pienimuotoisesti jo lauantaina. Tosin niinkin paljon se ikä jo kertoo, että olin puoli 12 aikoihin pyhäinpäivän aattona kasvot pestynä & valmiina nukkumaan. 

Tänään mulla on kuitenkin viralliset synttärit ja vähän olin iloinen, kun mun työpöydällä oli aamulla kortti, lahja ja kukkia! Aww lämmitti niin paljon mieltä, sillä kortissa oli kollegoiden ja myös oppilaiden nimiä! :')

Taas herkistyn...

IMG_2685_sopy
IMG_2711 copy

Viikonloppuna pidin kuitenkin pienimuotoiset synttärit ja Annan ja Sebastastianin menusta inspiroituneena halusin tehdä pannukakku-buffetin, joten valmistin 20 kappaletta amerikkalaisia pannukakkuja juustokakun lisäksi. Amerikkalaiset pannarit on ihan älyttömän hyviä ja helppotekoisia ja vieraatkin ilmeisesti pitivät.

IMG_2707 copy
IMG_2716 copy
IMG_2717 copy
IMG_2672 copy

Se oli siis jälkiruoka. Ennen näitä herkkuja syötiin salaattia ja omatekoista "Farangin karamellipossua". Yllä olevasta kuvasta näkyy myös yksi juhlavieraista, eli Cocon pentu.

IMG_2703 copy
IMG_2700 copy
id_IMG_2675 copy

Marraskuu on aina niin haastavaa aikaa valonpuutteen ja syksyisen sään takia, että taitaa jäädä sen kummemmat kuvailut kokonaan väliin. Tosin kyllä sitä nyt yksi naamakuva pitäisi ikuistaa the synttäripäivältä. Saapi sitten vertailla vuoden päästä, että paljonko sitä on taas venytty alaspäin.
Alkuillan kruunaa Calvin Harris ft. Ellie Goulding - OutsideRepeat, repeat...

t. Enni

Kommentit

 1. hyvää synttäriä! ♥ vitsi kuolasin noita ruokakuvia.... pitäis varmaan itekkin uskaltaa joskus kokeilla juustokakun tekoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Haha, siis tän ohjeen mukaan teko on ihan älyttömän helppoa. Vatkasin viimeks jopa käsin ja näytti, että tuli paakkuja, mutta hyvää oli! Juustokakkua ei tartte vatkata, siihen ei tarvi tulla ilmaa. Ja mä ton "mustikkamarmorin" sekotin sellasenaan täytteen sekaan, joskus heitän päälle. tää ei voi mennä pieleen!

   http://www.k-ruoka.fi/reseptit/mustikkamarmoroitu-juustokakku/

   Poista
 2. hyvää synttäriä! JA noi näyttää niin herkullisilta :)

  VastaaPoista
 3. Oiii!! Megaihkuu synttäriä! Paljon onnea ja pinkkejä yksisarvisia jotka tanssivat sateenkaarilla!! yayyy!!!

  ~_O

  VastaaPoista
 4. Hyvää synttäriä tälleen vähän myöhässä! :D

  VastaaPoista
 5. Myöhäset synttärionnet kaunokainen! ❤ Ps. Mitkä herkut, yammy!

  VastaaPoista
 6. Myöhästyneet synttärionnittelut ihanainen ♥

  VastaaPoista
 7. Mä täytin 5.11😊Hyvää synttäriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Myöhäiset synttärionnittelut sinne! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös