Sponsoroitu Video: Finnmatkat - Vuoden hauskin joulukalenteri: Pakkaset paratiisissa

Postaus toteutettu yhdessä Finnmatkojen kanssa

Hyvä tuuri, ettei talonmiesviikko osunut juuri näille päiville, sillä ulkonahan pyryttää ihan kunnolla lunta ja hyvä, että pihalla pääsi enää kulkemaan ilman kolaamista. Vieläkö se lumi teitä ihastuttaa? Tai no, vastahan se alkoi... Tuossa autoillessa kuitenkin tuli taas todettua, että lumi on ihan kiva asia, silloin kuin sitä ei sada. Ja varsinkaan, kun lumiharjaa ei näy missään. 30 minuutin kauppareissun jälkeen auton sai puhdistaa parkkimittarilla.

Hrr, no tästä lumesta inspiroituneena hain kaupasta torttupohjia ja luumuhilloa ja leivoin mitäpä muutakaan kuin joulutorttuja. Summa summarun: Olen maha täynnä torttuja ja vähän muitakin herkkuja, kuten taateleita ja suklaata. Joulu on todellakin tulossa! 

Tästä päästäänkin aasinsillalla postauksen aiheeseen, eli Finnmatkojen vuoden joulukalenteriin, jonka ensimmäinen luukku avautuu jo 27.11. Pakkaset Paratiisissa -nimisen joulukalenterin ensimmäinen jakso on nähtävissä jo viikon päästä aina 20.11 asti. Joulukalenterissa pääsemme seuraamaan Pakkasen perheen reissua Thaimaan eksoottisissa maisemissa.


Joulukalenterin juju on siinä, että joka jakson yhteydessä kysytään erilaisia kysymyksiä ja niihin vastaamalla osallistuu lomalahjakorttien päivittäiseen arvontaan. Sen lisäksi kaikki ne henkilöt, jotka vastaavat kysymyksiin oikein, osallistuvat lopulta pääpalkinnon arvontaan. Pääpalkintona joku onnekas voittaa itselleen 3000 euron lomalahjakortin. Mitä useampaan päivittäin vaihtuvaan kysymykseen vastaat, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on napata voitto kotiin!Käykää siis katsomassa joulukalenterin traileri alta. Sen kautta pääsette myös tutustumaan arvontaan ja Finnmatkojen kaikkiin lomakohteisiin. Jotta myös muistaisit käydä osallistumassa joulukalenteriarvontaan päivittäin, kannattaa käydä tilaamassa joulukalenteri sähköpostiin, jolloin muistutus päivittäisestä luukusta lähetetään sähköpostiin suoran linkin kera.
Mä ainakin suunnittelin jo mihin lomalahjakorttini käyttäisin. Mauritiuksella näyttäisi olevan just budjetille sopivia kohteita. Enpä ole ikinä missään vastaavassa paikassa käynytkään. Eksoottisin taitaa edelleen olla Espanja, jonne muuten suuntaan taas joululomallani... En ehkä malta odottaa!

t. Enni

Postaus toteutettu yhdessä Finnmatkojen kanssa

Kommentit

Lue myös