Lyhentynyt tukka

Taas mulla oli yhden päivän viikonloppu, joten aamulla ei vielä ihan naurattanut. Varsinkaan tuo sää. Tätäkö on taas odotettavissa seuraavat neljä tai viisi kuukautta..? Aamulla on pimeää, illalla on pimeää. Todella jees vetää valokuvauskursseja!

IMG_2789 copy
IMG_2810 copy
IMG_2799 copy
IMG_2764 copy
IMG_2765 copy

Ihan siis syksyn ja hyvin melankolisen olotilan kunniaksi puin päälleni pelkkää mustaa ja huuliin lisäsin vielä angstiakin angstimpaa lilaa sävyä. Isänpäivän kunniaksi herkuttelin sen sijaan hedelmäsalaatilla, mangorahkalla ja prinsessakakulla. :) Sellainen kevyt päivä!

Ainiin, mutta se pointti. Tukka viime viikolta - tukka tältä viikolta.

IMG_2685_sopy
IMG_2781 copy

Pyysin kampaajaharjoittelijaa ottamaan huonot latvat pois. Pakko sanoa, että hiuksista tuli vähän lyhyemmät kuin ajattelin, mutta nyt hiukset näyttävät ainakin paljon järkevimmiltä, eikätkä ne ole koko ajan tiellä. Harjoittelija sen sijaan teki älyttömän hyvää työtä ja leikkasi hiukset todella nätisti. Mun tukka muuten kammattiin läpi Tangle Teezerillä. On oikeasti yksi parhaista harjoista!

Harmi, ettei tässä hommassa silti voi turvautua ctrl + z -komentoon. Oon vaan liian tottunut pitkään tukkaan ja mun mielestä tällainen välimalli ei näytä yhtään miltään. Sen olisi oltava kaikki tai ei mitään. 

t. Enni

Ps. Parasta isänpäivää mun iskälle <3

Kommentit

 1. Lyhenihän tuo aika lailla :o Mutta kyllähän se siitä taas kasvaa ♥
  Olet upea♥

  VastaaPoista
 2. Voi miten sää hannit?! Mutta siis hyvältä näyttää noinkin ja varmaan ainakin osaksi helpompi laittaa! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aina ollut sitä mieltä, että tukka on uusituva luonnonvara, eikä tää ole mulle uutta :D Mutta ei siinä paljoa kyselty, kun senttejä lähti. Luin lehteä samalla :D Kyllä se kasvaa...

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös