Ikä on vain numero

Ajattelin, että olisi kiva pitkästä aikaa kerrata viime aikojen tapahtumia ja tällaisia räpsyjä uuteen puhelimeen olikin jo tallentunut. On muuten hassua, miten paljon uuden puhelimen kameran laajis hoikistaa ainakin pystykuvissa. Näkee hyvin naamakuvista, sillä otsa on tuollainen puolen metrin mittainen... Vaakakuvissa sitten vastaavasti litistää.


1. Ennen IBA2014-gaalaa mut meikattiin ammattilaisen toimesta. Siitä tulossa myöhemmin ihan omaa postausta. Kiitokset kuitenkin Julialle!

2. Valmis lopputulos! Poimin muutaman roskan silmästä, kun Helsingin tuuli kuskasi mukanaan jos minkälaisia juttuja - suoraan mun silmiin.

3. Done and done.

4. Bongasin Seppälästä vahvasti Chanelin siirrettävistä tatuoinneista inspiroituneen tatska-arkin. Ps . meinasin joskus tatuoida tuon haarapääskyn jalkaani tai selkääni!


5. Parin viikon takainen kuva ennen Tangle Teezerin pressitilaisuutta.

6. Kävin Ikeassa ja törmäsin tuohon. Ehh...? 

7. Cocon canssa piccujouluissa.

8. Tangle Teezerin tilaisuudesta, kuvasta kiitos ihanalle Heidille.


9. Ystävän kanssa Riihimäellä intialaisessa Darshan-ravintolassa. Oli niin hyvää, että pakko käydä joskus uudestaan. Valitsin Murgh Tikka Butter Masalan ja tilattiin oheen 1 annos naan-leipää. Ruoka (ja erityisesti leipä) oli todella hyvää, eli suosittelen lämmöllä.

10. Ostin Zarasta kolme samanlaista villapaitaa, yksi oli harmaa, yksi valkoinen ja yksi... PINKKI!

11. Tumma huulipuna testissä. Toimii tosi hyvin nyt syksyllä.

Niin se taas viikko hurahti aivan älyttömän nopeasti ja marraskuukin ehti vaihtua. Mulla tulee olemaan aika työntäytteinen viikko, sillä vielä lauantainakin on töitä. 

Onneksi marraskuu on silti kiva kuukausi, sillä juhlia riittää. On pikkujoulut, isänpäivä, synttärit ja vuosipäiväkin (10 vuotta!). Vietin muuten jo viikonloppuna pre-synttäreitä, siinä missä virallinen päivä on vasta tiistaina 4.11. Nyt on vähän sellainen olo, ettei sen numeron enää tarvitsisi kasvaa yhtään...

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös