I love you

Ihanaa, lauantai!

Vietettiin bf:n kanssa tänään 10-vuotispäivää (jäätävää, miten aika muuten kuluu nopeasti), joten aamun sai luvan kanssa aloittaa samppanjalla. Mä myös pääsin laittautumaan pitkästä aikaa (paitsi no eilenkin laittauduin työpaikan pikkujoulujen takia), sillä päivälle oli suunniteltu paljon ohjelmaa.

Ostin pari viikkoa sitten Lindexiltä olkapäät paljastavan paidan, sillä jäin kaipailemaan sellaista saman tien, kun näin tälläkin hetkellä telkussa pyörivän KappAhlin mainoksen ja vähän vastaavan pitsipaidan. Tiedättekö sen? Tänään oli siten tämän ihanan paidan vuoro.

IMG_2960 copy
id_IMG_2980 copy
IMG_2950 copy

Eiliset pikkujoulut järjestettiin Hartwall Arenalla ja esiintyjinä oli mm. Anna Abreu ja Jukka Poika. Mä hipsin kotiin kyllä jo ysin aikoihin, mutta ehdin nähdä Annan keikkaa jonkin aikaa ihan eturivistä! Arvataa, harmittiko, ettei kamera ollut tällä kertaa mukana? No eihän siellä kyllä edes saisi kuvata...

Tänään sen sijaan matkustin taas Helsinkiin, sillä vuosipäivän kunniaksi varasimme pöydän Hokusta ja kävimme vielä juhlimassa lempparikampaamoni Piece of Hairin 5-vuotissynttäreitä. Näistä on tulossa myöhemmin lisää juttua, sillä en ehtinyt vielä tyhjentää puhelimen kuvia koneelle.

IMG_2930 copy

Samppanjasta kiitos Biozellille. Tämä ylläri löytyi I love me -messuilta saamastani lahjapussukasta. Olen ehtinyt jo testata muutamia Biozellin tuotteita, mutta aika on ollut niin kortilla, että vielä en ole ehtinyt napsia niistä kuvia tänne blogiin. 

Hyviä tuotteita kuitenkin ovat, varsinkin suolasuihke. Sitä suosittelen kaikille, se nimittäin antaa kivaa tukea kaikenlaisille kampauksille.

IMG_2984_copy
IMG_2982 copy

Älkää ihmetelkö, että blogi on ollut niin hiljainen viime aikoina. Se on johtunut vaan siitä, että aika on ollut niin kortilla. Muutama mielenkiintoinen yhteistyö on kuitenkin ollut työn alla, ja jos joku on jo ehtinyt selata instagramiani, niin ehkä tietääkin, että asunnosta löytyy tätä nykyä Aitokivi-firman lahjoittamin verhoilukivin koristeltu upeaakin upeampi seinä. Voi vitsi, se muuten näyttää hyvältä! Ensi kuun lukkari näyttää kuitenkin niin väljältä, että uskallan luvata juttujen taas lisääntyvän!

Mitäs muuten piditte asusta, vaikka se taas aikamoisen mustalta näyttikin? Mielestäni nuo Kalevala-korun synttärilahjakorvikset sopivat ainakin kivasti asuun. :)

t. Enni

Kommentit

Lue myös