Adtraction ja Fitnesstukku.fi-alekoodi

Haluaisin kertoa teille uudesta kumppanuusmarkkinointifirmasta nimeltä Adtraction, johon kävin tutustumassa aiemmin tällä viikolla. Adtraction on yksi Pohjoismaiden johtavimpia affiliate-verkostoja. Tämä vinkkinä siis muillekin affliate-markkinoionnista kiinnostuneille henkilöille, erityisesti bloggaajille! Yritys on koko ajan kasvamassa ja uusia kumppaneita koskiskellaan mukaan päivittäin. Tällä hetkellä mukana ovat jo mm. Fitnestukku, Ellos ja House of Brandon.

IMG_0918 copy

Ohjelmia kannattaa hyödyntää myös omaan käyttöön. Tämä nyt on ehkä hieman tällainen salaisuus, mutta siitä tuli puhetta blogitapaamisessa, joka muuten pidettiin Helsinki Think Companyn tiloissa. Eli jos joskus ostaa tuotteita verkkokaupasta, joka sattuu olemaan Adtractionin kumppani, saa komission tietysti myös omista ostoksista. 

Olenkin monesti miettinyt, miten tämä käytännössä menee, tai onko se edes ok. Usein, jos linkkaan blogiini jonkin kivan tuotteen, olen saattanut ostaa kyseisen tuotteen päivää myöhemmin (yleensä siis olen oikeasti kiinnostunut niistä tuotteista, joita syvälinkitän... ;) Tiedätte varmaan, että sivustot keräävät evästeitä ja tällöinhän komissio tulee väkisinkin itselle, vaikkei sitä olisi tarkoituksella tehnytkään.

Mutta kannattaa tutustua! Toki on muitakin hyviä kumppanuusmarkkinointifirmoja ja muihinkin kannattaa liittyä, sehän on täysin ilmaista. Nämä miehet ovat kuitenkin Tradedoublerin vanhoja työntekijöitä ja varmasti tietävät, mitä ovat tekemässä. 

IMG_0936 copy
IMG_0924 copy
IMG_0901 copy
IMG_0942 copy


Fitnestukku* myös halusi ilahduttaa lukijoitani ja tarjota alennuskoodin, joka on voimassa 27.11 asti.

Koodi on: GETFITSTAYFIT ja sillä saa 10 € alennuksen vähintään 30 € ostoksista Fitnesstukku.fi*-nettikaupasta. Pitääkin heti muistuttaa Pirjoa, että tekee tilauksen NYT. Mulle riittää toistaiseksi goodiebagissa mukana tulleiden tuotteiden testaaminen.

Hauskaa lauantaita kaikille!

t. Enni

* Sisältää syvälinkin

Kommentit

Lue myös