The lomalainen

Ihanaa perjantaita kaikille! Mä aloittelen tässä juuri lomaani, vaikka tänään onkin vielä muutaman tunnin ajan päivystettävä puhelimen vieressä opetuksettomasta päivästä johtuen. Huomaa kyllä, että olin loman tarpeessa sillä nukuin kevyet 10 tuntia ja olisin voinut jatkaa unia vielä helposti.

Päätin kuitenkin nousta ylös ja suunnata lenkille. Pakko myöntää, ettei lenkki ollut ihan helpoimmasta päästä, mutta ehkä se saa mut pysymään virkeämpänä loppupäivän.

IMG_0217 copy
IMG_0213 copy

Tänään suuntaan Helsinkiin hakemaan uutta puhelinta. Vähän jännittää, koska olen niin muutoshakuvastainen näissä asioissa, enkä jaksaisi opetella uutta käyttöliittymää. Vaikka Lumiassa on ollut omat vikansa, tykkään siitä, että se on toiminut niin hyvin synkassa mun läppärin kanssa. Vaihdan nyt silti merkkiä Samsungiin, mutta onneksi työpuhelin jää vielä vähän uudemman malliseksi Lumiaksi.

Olisi ollut aika ihanaa lähteä jonnekin lomalle nyt syyslomalla. Aion silti säästää rahaa joululomalle, sillä silloin Espanjanreissu olisi myös ihan hyvä vaihtoehto... Kunhan saan opintolainan (aka remonttilainan) pois alta (joka muuten tapahtuu tasan kuukauden päästä) olen ainakin yhden asian suhteen velaton. Sitten Espanja!

Silti jossain tekisi mieli käydä. Mulle tuli lenkillä mieleen ajatus Tamperevisiitistä, joten se voisi olla ihan varteenotettava idea. 

Nyt alan harjoitella piirtopöydän käyttöä. Tuli tilattua jokunen kappale Wacom Intuos pen & touch -piirtopöytiä, joten pakko tutustua niihin. Ei juuri yllätä, ettei pöytä toimikaan ihan yhtä näppärästi kuin manuaalissa mainittiin. Kytke USB-johto koneeseen ja ajuri asentuu automaattisesti. Joopajoo...

(Tässä vaiheessa asensin piirtopöydän ja tulin siihen tulokseen, että joo joku toinen päivä.)

IMG_0989 copy

Aamupalaksi valmistin tällaisen herkullisen ja perisuomalaisen saaristolaisaamupalan, joka sisälsi viiliä, mustikoita ja saaristolaisleipää. Mun viikko on ollut yhtä vuoristorataa syömisten suhteen, sillä joka toinen päivä on ollut ns. terveellinen päivä ja sitten onkin ollut juhlapäiviä ja muita. Jaksaminen on verottanut myös aika paljon liikuntoja. Tai en tiedä, jotenkin vaan tuntuu siltä, vaikka olenkin saanut roudattua itseni salille ja kahdelle lenkille tällä viikolla.

Syy saattaa löytyä Liikkeelle.net-kampanjasta, johon työkaverit pyysivät mukaan. Olemme kilpasarjassa ja siinä liikuntaa tulee harrastaa 150 minuuttia + kaksi erillistä lihaskuntokertaa (joita ei lasketa liikuntaminuutteihin mukaan) / viikko. Viikko toisensa jälkeen saan sivustolta surunaaman, kun yksi salikerta tai 30 minuutin lenkki jää tekemättä. Todella kannustavaa! 

Onneksi elämässä on kuitenkin tärkeämpiäkin asioita kuin tällaisesta murehtiminen. Niinpä valmistaudun nyt heittämään läheisiä kentälle ja toivotan heille turvallista lentoa ja oikein virkistävää lomaa lämpimään ja mullekin hyvin rakkaaseen Torremolinokseen.

IMG_1004 copy
IMG_0996 copy
IMG_0974 copy

IMG_0226
id_IMG_0614 copy

Ihanaa viikonloppua kaikille! U rock!

t. Enni

Kommentit

  1. Samsung on kyllä tosi hyvä. mulla ollut käytössä jo neljä vuotta tämä ja hyvin toimii plus ettänon helppokäyttöinen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä! Muutaman ulkonäöllisen jutun voisin kyllä siirtää tähän Lumiasta, mun mielestä Androidin siniset valikot on vähän rumat ja vanhanaikaiset :D mutta muuten toimii ja on tosi helppokäyttönen. Plus tässä on sykemittari (ihan oikeesti) ei mikää sovellus, askelmittari ja kaikkea muuta. ;D <3

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös