Tek(n)onahkahousut ja Fluffy 2.0

Näettekö? Olen taas nimennyt erinäisiä asioita...

Viime lauantain Tampereen reissulta tarttui Hennesiltä mukaan pari juttua. Ensinnäkin Fluffy 2.0, kiilakorkonilkkurit ja lila huulipuna. Kyllä muuten kaduttaa, että myin edelliset kiilakorkoni kirpparilla, sillä nyt ostin samasta kaupasta lähes samanlaisen parin taas itselleni. Tosin oli tässä jotain parannusta, sillä tällä kertaa korko on hieman matalampi (kävelymukavuus ++) ja kangas tekomokkaa, kun viimeksi se oli tekonahkaa. Tekisi muuten koko ajan mieli kirjoittaa teknonahkaa hohhoh!

Näköjään ihan kaikesta ei siis kannattaisi luopua. Kyllä mä ainakin haluan, että mulla on sitten vanhempana säilössä joitain kivoja vaatekappaleita, jotka toivon mukaan pääsevät uusintakäyttöön uuden sukupolven myötä. Mullakin on nimittäin mun mummin vaatteita kaapissa!

IMG_1108 copy
IMG_1111 copy
IMG_1082 copy


Tekonahkahousut: Bik Bok

Toppi: Zara

Jakku & Nilkkurit: H&M

Laukku: MICHAEL Michael Kors

Koru: Glitter


IMG_1120 copy
IMG_1110 copy

Nää oli nämä elämäni pultsarina (eikun Bulldogina!) -kuvat. Asu oli omasta mielestäni kuitenkin sen verran kiva, että halusin julkaista täälläkin. U likey?

t. Enni

Kommentit

 1. Tosi kiva asu ja laukku ♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Näyttää kyllä kivoilta nuo sun housut! Olen itse metsästänyt tekonahkahousuja vaikka kuinka kauan, mutta täydellisiä ei toistaiseksi ole tullut vastaan...

  P.s. Heitin sinulle haasteen blogissani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo ovat alelöytö viime tammikuulta! Kaivoin pitkästä aikaa kaapista. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös