Sponsoroitu video / Will It Hold: Donut

Yhteistyössä: Wella

Pääsin taas toteuttamaan hauskan videomuotoisen yhteistyön Wella Shockwavesin kanssa. Tämä on jo muistaakseni jo toinen yhteistyö Wellan kanssa, enkä tekisi tätä ellen itse luottaisi kyseiseen merkin tuotteisiin.

Jos käytte lukaisemassa edellisen postauksen, huomaatte viimeistään nyt (vaikka se hassulta saattaa tuntuakin), että itse asiassa blogiani selailee myös aika moni miespuolinen henkilö, jolloin postauksen kohderyhmä on kohdillaan. Mä itse luotan Wellan tuotteissa mm. hiuslakkoihin, kun taas Pirjo luottaa täysin Go Matt Clay -tuotteeseen (on luottanut jo useamman purkin ajan).

Mun hiukset sen sijaan pysyivät tänään ojennuksessa alla näkyvän Wellan hiuslakan avulla.

IMG_1168 copy

Wellan kampanja on kaiken lisäksi aika hauska. Kannattaa tsekata nämä hieman yli ymmärryksenkin menevät huumoripläjäykset. Näistä saisi aika hauskoja ideoita koulun videotöihinkin...

Tässä videossa Shockwaves Ultra Strong Power-Hold Gel -tuotteen tehoa testataan luonnollisesti donitsilla, eli kuinka kauan donitsi pysyy seinällä. Hiusdonitsillahan voidaan viitata nutturakampaukset mahdollistaviin donitseihin, tai vastaavasti näihin hitaasti, mutta varmasti paluutaan tekeviin kangaspompuloihin, jotka taatusti pitävät hiukset kiinni. 

Tällä kertaa Shockwaves Ultra Strong Power-Hold -geeli pitää kiinni donitsia. Videolle on myös olemassa jatko-osia, kuten kuinka monta sekuntia kaukosäädin pysyy seinällä geelin voimalla. ;)

IMG_1179 copy

Tuotteen erikoisuus on siis sen pito. Useimmiten kuulen valituksia siitä (siis jos erehdyn laittamaan pukinkonttiin jonkin muun merkin hiustuotteen), ettei tämä ole tarpeeksi pitävää. Tukka ei siis pysy pystyssä.

Wellan tuotteet ovat lisäksi hyvin laadukkaita hintaansa nähden. Itse asiassa kuvissa näkyvä hiuslakka oli kaupan edullisin (2,50 €!), mutta tuoksu, lakan levittyvyys ja pitävyys ovat olleet aivan vastaavia minkä tahansa muun laadukkaan merkin kanssa. Muistaakseni kuvissa myöskin vilahtava Go Matt Clay maksaa noin vitosen ja kestää käytössä puoli vuotta hyvänä.
Tämäkin taas vinkkinä paremmille puoliskoille, sillä joulu on taas tulossa ja hiustuotteet ovat varmasti toivottuja lahjoja. Shockwaves Ultra Strong Power-Hold Gel (nimihirviö) it is. 

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Wellan kanssa

Kommentit

Lue myös