Namia heinäpaalia

Olen aina sanonut muille, että kirjoitan jutut blogiin niin kuin ne ovat, enkä kaunistele  asioita. Tästä syystä ehkä jo tiedätte, että Puhdistamon* MSM + C -juomani maistuu todella kamalalta, eikä se ole mitään verrattuna siihen mietoon litkuun, mitä I Love Me -messuilla jaettiin maistiaisina. No, ei se estä mua juomasta sitä, ehkä siitä on kuitenkin jotain hyötyä mulle. Ainakin hiukset ja kynnet ovat tykänneet.

Sen takia (toivottavasti en liioittele), S taisi vetää venhänorassmoothiet nenäänsä, kun kuuli mun kehuneen vihreää puuroa. Annoin nimittäin yhden paketin S:lle testiin ja hän ystävänsä kanssa kuvaili marjasmoothien makua vastaamaan jotakuinkin heinäpaaleja, kun taas mä sanoin smoothiejauhepuuroni olleen TOSI HYVÄÄ! No oli se, mutta kieltämättä erilainen maku siinä oli. Tuo maku muistutti vähän ehkä niitä heinäpaaleja, mutta oli silti omalla tavallaan ...viehättävä?

Eihän näin voi sanoa! Heinäpaalin maku viehättävä?

IMG_1951 copy

Jotain hassua on kuitenkin käynyt, sillä se ei ole mun mielestä paha maku. Se on tuotteen oma maku, siltä sen kuuluukin maistua ja sitä pitää arvostaa sellaisenaan. Jos mun pitäisi kuvailla makua jotenkin, sanoisin sen ehkä olevan puhdas ja luonnollinen maku (no on se vähän tunkkainenkin maku, mutta sillä tavalla sopivasti). Tältä siis maistuvat saamani Puhdistamon marja-, viher- ja suklaasmoothiet.

Näistä kolmesta saamastani smoothiesta ehkä parasta taitaa olla suklaasmoothie, josta tein eräs päivä kaakaota. Mulla kun ei ole mitään ongelmia maidon suhteen, tein kaakaon ihan tavalliseen maitoon. Syön muutenkin maitotuotteita, ennen enemmän rahkaa, nykyisin taas oikeastaan viiliä ja jogurttia. Makeutin juomaani makeutusaineella (yksi niistä pahoista tavoistani vielä) ja maku oli ihan proteiinikaakaon vertainen.

Eilen illalla sekoitin vihersmoothieta viilini sekaan, jolloin sain aikaiseksi herkullisen mintunvärisen iltapalan. Smoothiejauheen ansiosta mausta tuli hyvä, mutta kuvailisin sitä myös vähän vihreäksi, sillä smoothie sisältää mm. spirulinaa, chlorellaa, vehnänorasta, ohranorasta, sinimailaista ja lehtikaalia. Viilin rakenne tosin muuttui täysin smoothien ansiosta. Siitä tuli paljon ruokaisampaa, paksumpaa ja helpompaa syödä. Ehkä sen näkee kuvistakin?

IMG_1957 copy

Aamulla toistin samalla ohjeella viilini, mutta kokeilin tällä kertaa marjasmoothieta & vihersmoothieta yhdessä. Irvistin aluksi oudolle sekoitukselleni ja vitsailin, että nyt mahtaa olla hyvää, mutta niinpä se vaan lopulta olikin. Vastapäätä istunut Pirjokin tokaisi, että tais tosiaan olla todella paha aamupala, kun nuolin viimeisiä viilinjämiä kiposta...

t. Enni

*Kaikki Puhdistamon tuotteet saatu blogin kautta

Kommentit

 1. Mitäkä tuo messujen miedompi litku oli? Mä kun haluaisin ostaa myös MSM-jauhetta, mutta kun se maku (etenkin suhteessa hintaan) kauhistuttaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan samaa Puhdistamon MSM + C:tä. Oli vaan todella laimeaa. Jos laittaa normaalisti vesilasilliseen teelusikallisen, niin maku on jo aika mielenkiintoinen. Onneksi sen saa aina vedellä huuhdeltua pois.
   Kannattaa muuten googlailla eri valmistajien jauheita, niitä oli aika erihintaisia eri paikoissa. Tämä tosin maistuu lievästi limeltä, eli maun suhteen on yritetty tehdä parannuksia. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös