Luomupuuroa ja vihreitä asioita

Tänään teki mieli ehtaa suomalaista kaurapuuroa ja ajattelin samalla testata eilen messuilta saatua Puhdistamon Vihersmoothieta puuron seassa. Smoothien sijaan sekoitin lusikallisen jauhetta puuron sekaan.

Kyseinen jauhe sisältää vaikka mitä. Laitan tähän suoran sitaatin Hyvinvoinnin  tavaratalo -verkkokaupasta, sillä itse en tajua tekstistä puoliakaan ja referoiminen tuntuisi tässä tapauksessa huijaukselta. Näin taviksen silmin voin kuitenkin kuvitella, että jauhesekoituksen täytyy olla aika terveellistä. Green is what? Good!

Puhdistamon Vihersmoothie on valmis, raikas sekoitus ravinnerikkaita viherkasveja sekä hamppuproteiinia, keskipitkiä kookoksen rasvahappoja, E-vitamiinipommi tocoa sekä kuiturikasta psylliumia, joka tuo täyteläisyyttä smoothien koostumukseen. Vihreät salaisuudet ovat spirulina, chlorella, vehnänoras, ohranoras, sinimailanen sekä lehtikaali. Kaikki raaka-aineet ovat hellävaraisesti käsitelty matalissa lämpötiloissa, jolloin niiden kaikki ravintoaineet ovat tallessa.

IMG_1933 copy
IMG_1940 copy

Heitin puuron sekaan vielä pensasmustikoita, chiaa ja goji-marjoja, sekä pienen nokareen Beceliä. Sain kyllä testiin myös kookosöljyä, mutten tohtinut vielä avata purkkia. No lopputulos? Puuro oli vihreää, mutta niin hyvää!

Kerro muista saamistani tuotteista pian lisää, mutta tältä erää kiitokset vielä kerran Puhdistamolle. Hauskaa ja terveellistä lauantai-iltaa kaikille. :)

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös