Day Trip / Tampere

Ensinnäkin viime lauantain reissu Tampereelle ja eilinen Jumbovisiitti... Mun lompakko ei tykkää! Näin kuitenkin kävi, eli vietin loman kunniaksi päivän Tampereella viime viikonloppunna. Kun ei kerran kauemmaskaan tullut lähdettyä tällä kertaa, piti jotain kuitenkin keksiä. Pitää sitä vanhat kotiseudut välillä käydä tsekkaamassa.

Aika sopivasti Hullut Päivätkin osuivat samalle viikonlopulle. Löysin nimittäin kylppäriin uuden maton aika edullisesti.

IMG_0816 copy
IMG_0805 copy
IMG_0811 copy
IMG_0798 copy
IMG_0792 copy
IMG_0783 copy

Ennen kaikkea kävin tapaamassa Mariaa, jonka varmasti tiedätte Heijastuspinta-blogista. Maria vinkkasi vohvelikahvilasta, joten kävimme lounastamassa siellä. Olipa ihana nähdä häntä pitkästä aikaa ja pölistä bloggaamisesta! Mariaa näette muuten ensi viikonloppuna I Love Me -messuilla, jonne itsekin aion osallistua.

Tampereen Tuomiokirkonkadulla sijaitseva vohvelikahvila (Kuparitalon vohvelikahvila, en vaan voi olla mainitsematta kotisivujen bannerin typosta ;D) oli niin suloinen kuin vaan voi olla. Otin kana-vuohenjuusto-vohvelin ja chailatten. Molemmat olivat erittäin hyviä. Chailatte veti vielä vertoja Starbucksin hieman tulisemmalle vaihtoehdollekin. Nam!

Mä myös toivoin, että tilaa olisi jäänyt vielä jälkkärille, mutta ei auttanut. Maha oli aivan täynnä!

IMG_0786 copy
IMG_0787 copy
IMG_0788 copy
IMG_0785 copy2
IMG_0801 copy

Mä viihdyin vanhassa H&M:ltä hankitussa hatussani, joka pitää sateen loitolla suojaten meikkiä ja hiuksiankin. Olen tässä samalla kuitenkin yrittänyt etsiä itselleni lierihattua, mutta etsintä on aika toivotonta, sillä joka paikassa hatut ovat vähintään kokoa M, kun mun päähän menee about vauvojenkin pipot. Eikä Jumbossakaan onnistannut.

IMG_0794 copy

Näin se syysloma alkaa myös olla puolessa välissä ja mä olen tehnyt joka päivä töitä... Saa nähdä, pidänkö yhtään täysin suunnitteluvapaata päivää koulujutuista, sillä en ole edistynyt ihan niin nopeasti kuin olisin toivonut, enkä halua, että loma menee ihan kokonaan töiden parissa. Ehtii sitä arkenakin. 

Onneksi olen saanut itseni aamuisin lenkeille & salillakin on tullut käytyä (nyt on jalat muuten ihan muussina). Huomenna olisi taasen tiedossa eräs pressitilaisuus Helsingissä. Sen jälkeen tietysti I Love Me -messut ja viikonloppu. :)

Onko muita tulossa messuille?

t. Enni

Kommentit

 1. Upeita kuvia :) Millä teet noin suuret laineet ?

  Blogissani on BPface meikkipaljetin arvonta.Toivottavasti osallistut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan kiharran sillä Remington Pear Pro Curl -kihartimella. Mun tukka vaan painaa niin paljon, että suoristuu noin, vaikka mitä tekis :D

   http://www.enninkengissa.fi/2012/07/uudet-kurvit.html

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös