Blogger's Inspiration Day by Ennin kengissä

asdasd

Tiedoksi vain, että näin alkaa tosiasiassa aina mun postaukset! Sittemmin kyllä korvaan asdasd-tekstin ihan oikealla tekstillä.

Asd-teksti meinasi jäädä tähän siitä syystä, että mulla on edelleen vähän kaksijakoiset tunnelmat BID2014 aka Blogger's Inspiration Day:sta. Tapahtuma oli taas kerran upeasti järkätty, puitteet olivat hienot ja paikalla oli paljon tuttuja. Harmittaa vain, että moni edelliskertojen suosikkiedustajista puuttui.

IMG_2132 copy

Toki suomalainen muoti kiinnostaa aina, samoin kuin vierailevat bloggaajatkin (edelleen niin happy), mutta jotenkin jäi harmittamaan se, miten moni edelliskerralla mukana olleista yhteistyökumppaneista ei ollutkaan enää paikalla. Jäin kaipailemaan ihan hirmuisesti mm. Instrumentariumia, Cloettaa ja Lumenea.

IMG_2149 copy
IMG_2154 copy
IMG_2126 copy

Tapatuman kruunasivat kuitenkin kaikki ne blogiystävät, joihin olen päässyt tutustumaan. Oli niin ihana nähdä kaikkia tuttuja! Minnan (Carefree Casualness) varmaan näittekin jo edellisessä postauksessa, mutta hänen ja Annin kanssa pyörin suurimman osa päivästä.

Minna muuten osallistui Hobby Hallin sisustuskisaan ja teki niin upean (meikäläisen "sinkkupediksi" nimeämän) kokonaisuuden, että hänen on ihan pakko voittaa.  

IMG_2125 copy
IMG_2147 copy
IMG_2143 copy

R / H ihastutti myssyillään!

IMG_2119 copy

Ja juhlien vika macaron-leivos vietiin mun nenän edestä. :(

IMG_2099 copy
IMG_2088 copy

Päivän tuliaisena sain aika kivan 2OR+BYYATin käsikorun ja löysin unelmien mekon! Eikö voisikin ihan hyvin kuvitella ton olevan mun mekko? Ah, pukisin tuon niin jouluaattona ylleni...

IMG_2090 copy
IMG_2096 copy
IMG_2081 copy
IMG_2225 copy
IMG_2131 copy
IMG_2113 copy

Alkoholipuolella menee selvästi paremmin, koska juhlissa oli kaikkiaan neljä eri alkoholiedustajaa! Onneksi sain sentään leikkiä baarimestaria hyvän opastuksen parissa. Itse drinkki oli todella hyvän makuinen ja se koristeltiin ruusunlehdillä.

IMG_2222 copy
IMG_2223 copy
IMG_2084 copy
IMG_2080 copy
IMG_2167 copy

Tällaisen löysin vielä Indiedaysin sivuilta. Kuva: Photos by: Nanna (danlovesyou.net)


Toivottavasti ensi kerralla mukaan saataisiin vielä pari näytteilleasettajaa mm. terveyspuolelta. Esim. Puhdistamon piste saattaisi olla aika suosittu. Samaten toivon, että hiusjuttuja olisi tulevaisuudessa enemmänkin. 

Iso kiitos kuitenkin Indiedaysille päivästä, jonka muistan varmasti pitkään!

t. Enni

Kommentit

  1. hahaah, mistä noita kuvia oikein löytyy! :D Huhhuh, voi luoja..

    VastaaPoista
  2. Mäkin kaipaamaan jotan, ainakin just Lumene ja Instru oli tositosi kivat aiemmin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös