enni-mork-ennin-kengissa

CATEGORIES:

OMA ELÄMÄ
TYYLI
KAUNEUS
ÄITIYS
SOSIAALINEN MEDIA JA VALOKUVAAMINEN

CONTACT:

enninkengissa [at] gmail.com

Autumn Issue / NAMU

Kävin eilen pikavisiitillä syksyisessä Helsingissä, sillä sain kutsun Namuun Autumn Issuen lanseerausbileisiin. Illan ohjelmaan kuului paljon macaronseja, kuohuvaa (mulle vichyä) ja mansikoita & vaahtokarkkeja. Eikä uohdeta sitä suklaafondueeta...

Ihan mainio iltapala, eikö?

IMG_0687 copy
IMG_0728 copy

Oli ihanaa pukea pitkästä aikaa ykköset päälle ja nähdä Senjaa. Mun avec ei päässytkään mukaan, mutta onneksi oltiin jo Senjan kanssa sovittu näkevämme muutenkin. Vaikka aika olikin rajattu tämän päivän töiden takia, en silti malttanut jättää menemättä juhliin. Ehkä harmittaa hieman se, että Jannika B:n esitys jäi näkemättä, mutta ensi kerralla sitten. Nainen on muuten mielettömän upea, einvoinut kuin ihailla! Rakastan sitä pinkkiä tukkaa. 

Nukkumaanmenokaan ei venynyt yhtään normaalista, eli olin aikaisin kotona (tämä kommentti oli siis työnantajalle tarkoitettu hehe)! ;)

IMG_0598 copy
IMG_0733 copy
IMG_0678 copy
IMG_0641 copy
IMG_0639 copy
IMG_0633 copy
IMG_0636 copy

Ja taustalla itse juhlien isäntä, Sedu. En kehdannut nykäistä hihasta ja sanoa, että ollaan nähty ennenkin, sillä se olisi ollut vähän noloa. Ihmettelin muutenkin vähän, sillä luulin osallistuneeni blogibileisiin, mutta mitä vielä! Paikalla tuntui olevan koko televisioväki ja vähän porukkaa radiostakin, mutta me viettiin Senjan kanssa iltaa aikalailla kahdestaan kuulumisia vaihdellen. 

IMG_0619 copy

Oho, mikäs toi oli.. Jatketaan.

IMG_0622 copy

Mun päälle valikoitui Marciano Guessin mekko, Espanjasta aleista löydetyt täydelliset nudekorkkarit (Mango Touch) & rakas Chanelin laukkuni. Kaulakoru on vanha blogilahja. 

Arvatkaa, olenko kauan halunnut esitellä näitä kenkiä blogissa saati pukea niitä jalkaani? Aika on ollut niin kortilla, että kenkien esittely on jäänyt kokonaan! Ostin nämä nimittäin valkoisenakin, sillä 25 euroa nahkakorkkareista oli mielestäni niin hyvä tarjous. 

IMG_0613 copy
IMG_0643 copy
IMG_0684 copy

Marchianon mekossa on muuten yksi juju. Se on selästä avoin ja selkämystä koristaa tuollainen röyhelö. Harmi, että unohdin kuvauttaa mekon kokonaan takaa. 

Mutta vinkkinä, Marcianot ovat lahja naisille. Kokeilkaa itse.

IMG_0690 copy
IMG_0706 copy

Tästä viikonlopusta onkin sitten tulossa lyhyt, sillä saan hengähtää ainoastaan yhden päivän. No huominen menee kyllä muutenkin bloggailun parissa, ei tosin Ennin kengissä -blogin, vaan parin muun, sillä päivittelen tekemiini kurssiblogeihin matskuja. Jakso vaihtui, joten pääsen vihdoin opettamaan valokuvausta ja kuvankäsittelyä oujee.

Hauskat illanjatkot kaikille! 

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös