Yves Rocher event

Yves Rocherin Quelques Notes d’Amour. Ei nimi tuoksua pahenna? Tällaisiin ihaniin, vaaleanpunaisiin tunnelmiin hypähdin eilen suoraan töiden jälkeen. Paikalle saavuttua mut ympäröi hurmaavan ruusuinen tuoksu ja meni heti aikaa tajuta, että kyseessä oli tietysti samainen tuoksu, jonka lanseerausjuhlat kyseessä olivat.

Tilaisuutta varten oli kehitelty myös ihan omia macarons-leivoksia, ja kuten jo eilen mainitsin, taisin maistaa muutaman... Suolakaramelli on edelleen suosikkini, mutta nämä olivat vähintään toiseksi parhaita syömiäni.

IMG_0446 copy

Paikalla oli myös uutuusmeikkien esittelyä ja olin erityisen ilahtunut siitä, että mukaan saatu lahjapussukka sisälsi kaksi eri luomivärisettiä. Testasin tänään heti toista niistä, eli sinertävän sävyistä palettia. Vihdoin mulla on sinertäviä luomivärejä! 

Eilen vielä pohdin, että tuskin tarvitsen näitä sävyjä ollenkaan, mutta vielä mitä! Sain nyt kertaheitolla todella kivaa vaihtelua perusmeikkiin.

IMG_0392 copy
IMG_0452 copy
IMG_0399 copy
IMG_0434 copy

En kestä tätä alempaa kuvaa. Olen kuin joku mamma tuossa keskellä: "Noniin lapsokaiset, tulukees kuvaan kanssani!"

IMG_0427 copy
IMG_0416 copy
IMG_0411 copy
IMG_0407 copy
IMG_0402 copy
IMG_0453 copy
IMG_0453 copy
IMG_0449 copy

Kiitos Marsaana ja Yves Rocher tästä tilaisuudesta. Uudet meikit, mukaanlukien vielä ripsiväri, tulivat todelliseen tarpeeseen ja pääsivät jo tänään ihan kunnolliseen testiin. Laitan siis pian meikkipostausta tästä sinisestä luomiväripaletista ja mukana tulleesta ripsiväristä.

t. Enni

Kommentit

  1. Hahhaa, no tyylikäs mamma ainakin :D Oli kiva nähdä sua pikaisesti taas!

    VastaaPoista
  2. Kyllä tollasen mamman kainalossa kelpas olla ;) <3 Toivottavasti nähään taas pian!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös