Smokey Blue Eyes / Yves Rocher

Testailin viime perjantaina Yves Rocherilta saatua Smokey Eye -luomiväripalettia, joka sisältää neljä eri sinertävän sävyä. Olen nyt taas innostunut sinisestä luomiväristä, vaikka ei kai tällaisen sini/harmaasilmäisen näitä sävyjä ehkä kannattaisi käyttää. Vai mitkä ne ohjeet olivatkaan?

IMG_0623 copy

Paletissa on neljä eri sävyä, eli kaksi vaaleaa ja kaksi tummempaa. Mielestäni tummimmissa sävyissä on hyvin pigmenttiä, mutta vaaleammat saisivat olla ihan vielä hieman voimakkaampia. Kuulin kyllä, että mikäli tuotetta levittää voidemaisena sekoittaen sitä veteen, saa väristä enemmän irti. 

Sen sijaan tummin, lähes musta sävy oli tosi hyvä, samoin kuin mukana tullut sivellin/aplikaattorikin. Sivellinpää oli mun makuun hieman liian pehmeä, mutta muuten tämän kaksipäisen siveltimen aplikaattoripää oli todella hyväntuntuinen ja alarajauksetkin sai tehtyä hyvin nätisti. Myös luomiväripaletissa mukana tulleet aplikaattorit tekivät todella nättiä jälkeä.

IMG_0528 copy
IMG_0554 copy
IMG_0543 copy
IMG_0597 copy

Rajauksiin käytin jo ennestään meikkipussistani löytynyttä sinistä rajauskynää, jolla sain ennestään tehostettua sinistä meikkiä. Ripsiin lisäsin Yves Rocherin uutta kuvissakin vilahtavaa ripsaria. Mulla on tapana heittää alle aina yksi kerros vedenkestävää ripsiväriä, niin ripset pysyvät kaarevina. Muutoin sain ripsivärillä näin näyttävän lopputuloksen!

IMG_0531 copy
IMG_0530 copy
IMG_0626 copy


Sininen on lemppari! Muistaakseni tämä ja vastaavat luomiväripaletit eri sävyissä ovat ihan pian saatavilla myymälöistä!

t. Enni

Kommentit

  1. Upea sinä <3 Nätti meikki myös :)

    VastaaPoista
  2. Ihan sama mitä säännöt sanoo, minusta sulle käy tosi hyvin tämän sävyinen meikki :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös