Sinustako Miss Glossy 2014?

Yhteistyössä: Indiedays & L’Oréal Paris

Muistatteko, kun viime vuonna osallistuin Miss Glossy -kisaan? No voittoa ei tullut, mutta mikäs sen mukavampaa, tänä vuonna olen mukana Indiedaysin ja L’Oréal Parisin Miss Glossy -kampanjassa! 

Kampanjan ansiosta sain kokeiluun Casting Crème Gloss -hiusväriä sävyssä 1010 Light Iced Blonde, mutta koska itse pidän pientä paussia hiusväreistä, annoin S:n sen sijaan kokeilla millainen väristä tulisi hänen hiuksissaan. Hänellä on luonnostaan melko tumma tukka ja hän on ennestään vaalentanut hiuksia värinpoiston ja vaalean hiusvärin avulla. Vielä ennen tätä värjäystä hiusväri oli hieman keltaiseen taittuva, mutta nyt sävyä sai taitettua hyvin kylmempään ja hiukset alkoivat näyttää todella kivan vaalealta.

S:n tukka on myös aika pitkä ja hän laittoi päähänsä vain yhden paketillisen väriä, vaikka kaksikin olisi ollut tarjolla. Kuulin, että tuote oli hyvin riittoisaa, sillä väristä tuli tasainen. Yleensä kannattaa kuitenkin varata parikin purkkia hiusväriä tämänmittaisiin hiuksiin.

IMG_0672 copy
Miss Glossy_1
IMG_0724 copy
IMG_0673 copy
IMG_0677 copy
MissGlossy_FB_week36_2_ad_dk
IMG_0679 copy

Osallistuin myös itse tämän vuoden Miss Glossy -kisaan, koska eihän sitä koskaan tiedä... Palkinnoksi kisan voittaja saa ylellinen viikonlopun Tukholmassa, missä L'Oréal Paris -hiusstailaajat uudistavat hiuslookin, jolloin voittaja myös pääse ammattilaiskuvaajan eteen ikuistettavaksi. Koska voittajasta tulee myös Casting Crème Glossin printtikampanjan uusi kasvo, tulee kuva koristamaan erinäisiä muotilehtiä.

Aika kivat palkinnot, eikö? Miten on, lähdettekö myös kisaan mukaan? Osallistua voi osoitteesta www.missglossy.fi/ ja aikaa on enää kaksi päivää!

IMG_0719 copy

Itse kirjoitin profiiliini näin:

"Minulla on pitkälle alaselkään ulottuvat hiukset, joissa on potentiaalia vaikka mihin! Olen myös kuvauksellinen ja rakastan kameran edessä olemista. Uskon, että minä ja hiukseni olemme todellakin juuri sitä, mitä Miss Glossy 2014 -kisan voittajalta odotetaan."

Onnea kisaan teillekin!

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä: Indiedaysin & L’Oréal Parisin kanssa.

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös