Mulla on uusi reppu

Ihana aloittaa viikonloppu tällaisessa säässä, vaikka aamulla ehdin jo tuhota polveni lenkillä ja takki päällä oli kieltämättä kuuma pyöräillä kotiin. Säästä ei silti saa valittaa, vaan ihanaa, kun tuntuu taas kesältä. Päätin napata Coconkin pitkästä aikaa mukaan kuviin. Se nauttii tästä lämpöaallosta vähintään yhtä paljon kuin minä.

IMG_0564 copy
IMG_0571 copy
IMG_0565 copy
IMG_0562 copy
IMG_0580 copy
IMG_0575 copy

Ja kuten ehkä muistatte, olen true reppufani. En ikinä lähde reissuun ilman reppua! Vaan nyt, yli kymmenen vuoden jälkeen, vanha reppu alkaa olla niin kulunut, rikki ja ehkä vähän omaan tyyliin sopimatonkin (ai ehkä?), joten päätin hankkia uuden.

Repun löytäminen ei ollut mikään helppo homma. Aloitin etsinnät noin vuosi sitten... Olisin tietysti halunnut Fjällrävenin sammanlenvihreän Kånken-klassikon, mutta onhan se hintava ja tietääkseni myös pienempi. Mun reppuun pitää mahtua työläppäri, kalenteri ja no koko muu omaisuus, joten koko oli tärkeä asia. Ehkä tuota klassikkoakin olisi saanut eri koossa, mutta hintaeroa olisi silti jäänyt noin 50 euroa.

Niinpä päädyin ihan kotimaiseen ja samansävyiseen Retki Retro -reppuun. Sinne mahtuu läppäri ja sisällä on vielä monia pieniä taskuja puhelimille ja muille pikkuesineille.

IMG_8078 copy
IMG_0528 copy
IMG_0526 copy

Ensi viikolla alkaa taas Citycenterin Hintahurrikaani ja päivitän tuttuun tapaan blogia & pyörin kauppakeskuksessa ihmettelemässä tapahtumaa. Uskon, että ensi viikosta on tulossa kiireinen, mutta varmasti mukava. Pysykäähän kuulolla ja käykää jo nyt tutustumassa Hintahurrikaanin Instagram-kisaan

t. Enni

Kommentit

 1. Ihana tunnelma noissa kuvissa :) Mä kerkesin jo syysihmisenä hetken manailla tätä lämpöaaltoa, mutta tää oli hyvä muistutus...täytynee ottaa vaan ilo irti, kerkee sitä taas koko talven palella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) niinpä! Ehtii pihan päärynötkin kypsyä vielä vähän. Musta tuntuu, että kesä oli niin lyhyt, ettei hedelmätkäön ehtineet kypsyä. Mutta jos vielä pari päivää paistaa, niin sen jälkeen ei haittaa, vaikka syksy saapuu! :)

   Poista
 2. Voi ää, mikä söpöliinit tuo teidän Coco on ♥♥ Palljon rapsutuksia täältä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös