enni-mork-ennin-kengissa

CATEGORIES:

OMA ELÄMÄ
TYYLI
KAUNEUS
ÄITIYS
SOSIAALINEN MEDIA JA VALOKUVAAMINEN

CONTACT:

enninkengissa [at] gmail.com

Meet Fluffy

Tervehtikää syksyn lämpimintä pörrötakkia aka Pörriä. Nelliinalla on se Älä ole ihmisten tiellä -neuroosi, mulla on Anna mahdollisimman monelle asialle uusi nimi -neuroosi.

Mun pyörä oli Possu, niskatyyny = Lambi, kengät = Hiippakuntakengät, ananas = nananas, vanukas = vanunus, muffinssi = muffari (kauhean paljon ruokaa btw), TEEMUKI = Map of the World (ja tämähän lausutaan aina on erään biisin mukaan, jossa lauletaan on top of the woooorld...)

Ja onhan näitä.

IMG_0873 copy
IMG_0862 copy
IMG_0870 copy

Pörri on hankittu Gina Tricotista. Jo nyt, lyhyen elämänsä aikana, se on saanut aikamoisen vastaanoton perhepiirissäni. Pirjon ensimmäinen kurkkaus ostoskassiin synnytti nanosekunnissa kommentin: "Mikä helv.. toi on?", kun taas S katsoi silmät pyöreänä tätä muhkeaa vaaleanpunaista takkia päälläni ja sanoi: "Osta".

IMG_0864 copy
IMG_0869 copy

Valo on katoava luonnonvara. Silloin, kun valoa ei ole enää tarpeeksi, kannattaa siirtyä harmaasävyisiin kuviin. Niissä ei kohina haittaa.

Eli lyhyesti. Viikonloppu ja käyn ehkä vähän ylikierroksilla. Värikuvia tulossa pian. Hyvää yötä!

t. Enni

Kommentit

 1. Hei samis! Mun muistitikku on Kine (Kingston), tuuletin Summittainen jne. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mun ulkonen kovalevy on tietty Kovis :D Hahahhaa päivän naurut!!

   Poista
 2. Mä luulin olevani ainut, joka vielä aikuisiällä keksii nimityksiä kaikenmaailman asioille :D Esim. vaelluskengät on "rönttöset", iso aamukahvimukini on "tuoppi" (tämän keksi kyllä mieheni...) Lahjaksi saatu hemmetin iso viherkasvi on "nokkonen", eikä kukan oikeasta lajikkeesta ole hajuakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Olet ihan normaali, meitä on siis muitakin! :D nokkonen :D mullakin olo kasvi kerran nimeltä Venus. Se oli lihansyöjäkasvi... ??:D

   Poista
 3. ooh kuinka mahtava postaus! Parhaita ajatuksia hehe :--)

  www.the-style-jungle.blogspot.fi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös