Luota vain yhteen - Guess Marcianon mekot

Yhteistyössä: Guess Aleksanterinkatu & Citycenter

Viime viikolla pääsin taas tekemään mielenkiintoista yhteistyötä Guessin, tai tarkemmin ottaen Aleksanterinkaulta löytyvän myymälän kanssa. Kun naista pyydetään sovittamaan Marcianon mekkoja, niin miten siitä voisi kieltäytyä? 

Jos olette lukeneet viimeksi kirjoittamani postauksen, niin tiedätte miten kova Marciano-fani olen. Jotenkin nämä mekot ovat kuin luotuja mulle ja varmasti kaikille muillekin naisille, sillä ne korostavat vartaloa juuri oikeista kohdista. Jos siis haluat kokea tämän saman fiiliksen kuin minä, sovita niitä. Trust me. Tälläkin kertaa mulle tarjottiin toinen toistaan upeampia mekkoja.

IMG_8526 copy

Yksi hyvä juttu mun on pakko tosin sanoa tähän alkuun, nimittäin Guessilla on vielä tänään ja huomenna kaikki kevät- ja kesämalliston vaatteet -60 % alennuksessa. Kaikki sovittamani mekot olivat normaalihintaista, mutta myös alesta löytyi paljon mekkoja.

Mikäli siis Guess kiinnostaa, niin tämä tarjous on aivan älyttömän hyvä (niin hyvä, että sorruin itsekin)! Mun oli pakko ostaa yksi alennuksessa ollut mekko, jonka näette pikapuolin blogissakin. Tuo Marcianon mekko on edestä hyvin yksinkertainen, mutta sen juju löytyykin selkäosasta, joka on avonainen ja runsain laskoksin kehystetty.
IMG_8515 copy
IMG_8530 copy
IMG_8544 copy
IMG_8549 copy

Ihan ensiksi sovitin hyvin vartalonmyötäistä mekkoa, jonka kangasta koristi kaunis kuosi. Toiseksi päälleni eksyi hyvin näyttävä mekko, joka oli täynnä metalliyksityiskohtia. Tässä mekossa oli pienet hihat ja se oli ihan supermukava päällä.

Tämän alemman kuvan pitsimekon bongasin jo näyteikkunasta. Mustaa ja pitsiä, voiko olla enää mitään ihanampaa? Mun mielestä tämä mekko oli siitä erikoinen, että sen leikkaus oli muita rennompi. Ja jotta tyylistä saataisiin vielä enemmän Guess, yhdistin siihen vielä leopardikuosein varustellun clutchin. Myyjä sanoi, että puuttuu enää punainen huulipuna, niin asu kuvastaisi merkkiä täydellisesti.

IMG_8569 copy
IMG_8561 copyblogi
IMG_8565 copyBlog

Sen jälkeen puin päälleni jotain niin kaunista, että myönnän huokailleeni ääneen... Laskokset, joka naisen paras ystävä! Tämän kotelomekon leikkaus osui aivan nappiin. Mekko kiiltelee kuvissa enemmän kuin luonnonvalossa, joten se näyttää jopa hieman nahkaiselta. Todellisuudessa se olikuitenkin kiiltelevää ja joustavaa kangasta.

Tämä olis ollut myös aika mukava vaihtoehto seuraaviin blogijuhliin... ;)

IMG_8581 blog
IMG_8577 copy
IMG_8580 copy

Viimeisenä sovitukseen pääsi ehkä oma suosikkini, sillä en näköjään voi vastustaa pitkähihaisia neulemekkoja. Mulla tuli tästä jotenkin mieleen Minna Parikan leopardiasu, tämä vaan vähän yksinkertaistettu sellainen. Mutta aivan ihana.

IMG_8600 copy
IMG_8606 copy
IMG_8603 copy


Eli nyt kipin kapin Guess Aleksanterinkadulle hyödyntämään -60% suuralennukset! Tarjous on nimittäin voimassa vielä huomenna! 


Mua kiinnostaa tietää, mikä teidän mielestänne on näistä mekoista kaunein?

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Guess Aleksanterinkadun ja Citycenterin kanssa.

Kommentit

 1. viimisin oli kaunein ja paras ehdottomasti mun mielestä:) ps. aaawww tuo leo laukku :P

  http://mima93.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Toi ensimmäinen mekko on kaunein, ehdottomasti! Tommonen kun ois vähän enempi levenevällä helmalla, niin en varmaan vois vastustaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se kyllä oli, tykkään tosta kuosista ja kangas oli ihanan tuntuista! Mmh ehkä vielä joskus sellainen löytyy... ;)

   Poista
 3. Mun mielestä toi ensimmäinen mekko on kaikkein paras. Niin ihana, ja kaunis kuosi! Viimenenki on tosi jees, muista en niin paljon tykkää. Mutta näyttää kyllä kaikki mekot hienoilta sun päällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Se on kyllä kaunis! Mut toi viimeinen on jotenkin niin erikoinen ja lämmin ja monikäyttöinen, että siksi se oli musta ehkä se upein! :) Kiitos paljon!

   Poista
 4. Vau mikä mimmi! Oot kyllä upea :)
  Mä tykkään ehkä näistä eniten taas kakkosmekosta, ei kyllä yhtään huonompia nuo muutkaan :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös