Koruja ja kosmetiikkaa

Söin tänään niin monta macaronsia, että maha kiitti hirvittävillä kivuilla, mutta ei se mitään, söin lisää! Tänään oli pitkästä aikaa tosi ihana päivä, kun pääsi taas tapaamaan kaikkia niitä ihania blogituttuja, joihin on matkan varrella tutustunut. <3

Marsaanalla järjestettiin tänään Yves Rocherin Quelques Notes d’Amour -uutuustuoksun lanseeraus ja sattumalta samalle päivälle osui vielä Thomas Sabon järjestämä shoppailuilta, jossa kävin pikaisesti pyörähtämässä. En tällä kertaa ostanut mitään, mutta lähellä oli... Päätin, että siellä oli mun tuleva synttärilahja. Vinkvink Pirjo... ;)

Hashtagilla #yvesrochernordic voitte käydä kurkkimassa lisää päivän tapahtumista. Muistakaahan seurailla mua, jos ette vielä seuraa: enninkengissa.

IMG_0431vlog

Ihanat naiset rivissä, olette ihan parhaita kaikki! Tapasin myös mun yhden suosikkibloggaajan, ihastuttavan NFV:n Emmin! Kiitos hänelle ylemmän ryhmäkuvan ottamisesta. :)

sharon
IMG_0492 copy
IMG_0489 copy
IMG_0487 copy
IMG_0486 copy

Siellä ne oooon...

IMG_0502 copy
IMG_0472 copy
IMG_0476 copy
IMG_0459 copy
IMG_0470 copy

Ja sitten tapahtuu lisää! Omg, omg Nälkäpeli - Matkijanärhi -leffasta tuli sellaisia uutisia, että olisi tällainen traileri katsottavissa. En malta odottaa edes koko leffaa, olen aika kova fani. Kirjatkin olen lukenut, eli nyt liikutaan todella tärkeiden asioiden äärellä.


Mulla alkaa tänään viikonloppu ja huomenna pääsen vielä hierojalle avaamaan tätä hartiajumia. Mulla on niin ergoniminen työasento tässä olohuoneen sohvalla...  Mutta nyt, nauttikaa trailerista! Palataan huomenna ruusuntuoksuisiin tunnelmiin. :)

t.Enni

Kommentit

Lue myös