Farkkujee + Citycenterin Hintahurrikaani

Yhteistyössä: Citycenter

O.M.G. Tiedän jo nyt miten kiireinen tästä viikosta tulee, mutta kai se tästä. Meninpä vielä osallistumaan Liikkeelle-kampanjaan, joten mun pitäisi kerätä hirvittävä määrä liikuntaminuutteja joka viikko. No tämä viikko saa olla poikkeus, sillä keskiviikosta lähtien vietän illat jälleen Helsingissä. Tervetuloa vähintään 13 tunnin päivät. #nolife

Citycenterillä pörrään siis Hintahurrikaanien ajan ja tarkoitus olisi myös päivittää Hintahurrikaanin blogia. Ensimmäistä postausta tuonne blogiin on luvassa varmaan keskiviikkona! Hurrikaanin tarjoukset ja muut herkut sen sijaan kutkuttavat niin paljon, että haluan päästä paikan päälle ihan jokaisena päivänä.

Hintahurrikaani alkaa siis torstaina!

IMG_8237 copy
IMG_8236 copy
IMG_8232 copy
IMG_8239_small

Lauantaikin sujui pitkästä aikaa ihan töiden parissa. Mut oikeastaan puhuttiin myymään lippuja erään keikan ajaksi, joten nyt sitä ollaan oltu lipunmyyjiäkin, voi varmaan päivittää CV:hen. Sain muuten päälläni olleen kaltaisia t-paitojakin myytyä ihan hyvät määrät. 

Muutoin päivän asu oli hyvin farkkupainotteinen, eli farkut ja farkkutakki. Plus hiippakuntakengät.

IMG_8250 copy


Jes, mutta jotta niitä liikuntaminuutteja kertyisi tältä viikolta edes pari, lähden nyt testaamaan Piloxingia parin viikon tauon jälkeen. Onko tuo teille tuttu laji?

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Citycenterin kanssa

Kommentit

Lue myös