Guessin huomiset Shokkitarjoukset

Yhteistyössä: Citycenter & Guess Aleksanterinkatu

Pian tapahtuu Citycenterissä, nimitäin Hintahurrikaani iskee kauppakeskukseen taas tänään! Kävin eilen hakemassa maistiaisia tämän päivän shokkitarjouksista, sillä kävin vierailemassa Guessin myymälässä ja pääsin kuvaamaan shokkitarjous-laukkuja ja sovittelemaan mm. talvitakkeja ja Marcianon mekkoja. 

Kerrankin oli takkeja mun makuun, sillä molemmat testaamani takit olivat äärimmäisen lämpimiä, mukavia ja hyvin istuvia. Mun on pakko ehkä hommata ensi talveksi jokin tällainen untuvatakki. Mulla oli ideana hankkia tällainen jo viime talvena, mutta sopivaa ei löytynyt.

IMG_8496 copy
IMG_8456 copy
IMG_8445 copy
IMG_8426 copy
IMG_8507 copy

Mulla ei taas riitä sanat kuvaamaan niiden mekkojen upeutta. Ihan tosi, haluan kaikki! Ennen kuin päästään kuitenkaan mekkoihin, haluaisin vinkata vielä hieman tästä päivästä. Citycenterin Hintahurrikaaniin kuuluu perinteisesti 15 minuutin shokkitarjoukset, jotka ovat voimassa vain tänään torstaina.

IMG_8502 copy
IMG_8490 copy
IMG_8483 copy
IMG_8479 copy
IMG_8477 copy
IMG_8474 copy
IMG_8469 copy
IMG_8458 copy
IMG_8437 copy

Guessin shokkitarjoukset kattavat tänään nämä laukut, joita saa hyvin edulliseen hintaan! Kello 12:15-12:30 saa Aleksanterinkadun myymälästä GUESS-käsilaukkuja hintaan 79-89 euroa. Muistini mukaan laukut ovat tavallisesti menneet kuumille kiville ja jonoa on riittänyt välillä uloskin asti, eli kannattaa olla ajoissa paikalla.

Aleksanterinkadun GUESSilla on myös koko kevät/kesä mallisto tarjouksessa -60 %, eli tarjolla on kaikkea upeaa todella edullisesti. Oli muuten aika lähellä, etten päätynyt kassalle erään mekon kanssa... Ainiin, ja kuvissa näkyvät myös nämä ihanat takit, joita pääsin myös eilen sovittelemaan. Ne ja paljon muuta ovat siis tarjolla tänään!

Ja niin, tervetuloa seuraamaan myös Hintahurrikaanin ajan päivittyvää blogia. Nähdäänkö Hintahurrikaanissa?

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Citycenterin ja Guess Aleksanterinkadun kanssa

Kommentit

Lue myös