enni-mork-ennin-kengissa

CATEGORIES:

OMA ELÄMÄ
TYYLI
KAUNEUS
ÄITIYS
SOSIAALINEN MEDIA JA VALOKUVAAMINEN

CONTACT:

enninkengissa [at] gmail.com

Vintage Céline

Yhteistyössä: Ooolala

Se, mikä ensimmäisestä kuvasta puuttuu, on laukku. Kun Espanjasta ei löytynyt sopivaa valmistujaislaukkua, päätin etsiä sellaisen itselleni Ooolala.fi:n sivuilta. Olen jo pidempään pitänyt silmällä Classic-osaston valikoimaa ja nyt vihdoin sivuston alennusten takia yksi sopiva laukku taisi taisi löytyä.

Célinen vintagelaukku on jo matkalla kotiini, eikä toimituksessakaan pitäisi mennä kuin viikko. Saan laukun yhteistyön kautta, joten jätän itselleni vielä sen mahdollisuuden, että jos löydän sen niin kovin vaikeasti tavoitettavan mustan nahkalaukun, hankin sitten myös sen. Mutta mikäli laukku näyttää yhtä hyvältä kuin kuvassa, tulee sille varmasti käyttöä usein.

IMG_7349 copy
13nf1553-04 copy
13nf1553-01 copy
Kuten sanoin, Ooolala:n sivuilla alkoi Classic-osion ale, joten käykää vilkaisemassa, josko sieltä löytyisi mieluisia aletuotteita, kuten laukkuja, koruja tai aurinkolaseja. Sivuston VIP-osion tuotteiden postitusaika on hieman pidempi kuin Classic-osion, joten jos haluat saada tilaamasi tuotteen pikaisesti, niin shoppaile Classic-osiossa, jonka tuotteiden toimitusaika on vain noin viikon verran.

Nyt jään odottelemaan laukkua ja laitan lisää kuvia blogiin, kunhan saan sen itselleni!

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Ooolalan kanssa

Kommentit

Lue myös