Viikon liikunnat ja TUULARIT

Mäkin ajattelin kerrata viime aikojen treenejä blogiin. On ihan kiva nähdä, mitä kaikkea sitä lopulta on tullutkaan tehtyä. Välillä nimittäin tunnen itseni varsinaiseksi laiskiaiseksi sanan kaikessa merkityksessään. Voisinko esim. haluta yhtään enempää herkkuja juuri nyt? Kaikki käy, tänne vaan. Bounty-patukkakin menisi tällä kertaa!

Viikon treenit ovat kuitenkin pitäneet sisällään aika paljon kaikenlaista liikuntaa monessa eri muodossa. Normaalisti juoksen lenkkejä vain aina viikonloppuisin, sillä arkipäivisin olen varannut vapaa-ajan salitreeneille tai open töille. Blogiakaan ei aina ehdi viikolla päivittää!

WP_001882

PE 15.8 Lenkki

 LA 16.8 Lenkki

SU-TI Vapaa

KE 20.8 Sali

TO 21.8 Sali

PE 22.9 Lenkki

LA - SU vapaa (paitsi su 10 min stepperiä, mut sitä ei lasketa) :D

MA 25.8 Piloxing (!)

TI 26.8 : Sali

IMG_7896 copy
WP_001909
WP_001934
 
Tälle viikolle olisi ohjelmassa vielä lenkkeilyä, mutta salille en enää ehdi. Valmistaudun jo torstain vanhempainiltaan ja huomisen aion ihan varmasti pyhittää lepopäiväksi. Olen aivan jumissa eilisestä Piloxing-jumpasta, jota testasin vasta ensimmäistä kertaa. Ajatuksissa olisi käydä siellä vielä tulevaisuudessakin.  

Muutenkin musta on tullut ihan neeerd! Uskomatonta, että mulla on tuularit, eli tuulipuvun housut jalassa (ovat kyllä mukavat, pakko myöntää). Kiitos vain fitness-trendi. :)

t. Enni

Kommentit

Lue myös