Sponsoroitu video / Style Playground: Clay

Yhteistyössä: Wella

Tässäpä toistaiseksi jotain ihan muuta kuin mitä blogiini yleensä eksyy. Kun minulle ehdotettiin yhteistyötä Wella - Shockwavesin kampanjassa, ei käynyt mielessäkään, ettenkö tekisi sitä. Asiaan ei liittynyt edes se, että itse asiassa 60 % blogini selaajista on miehiä (mietin vain, että paljon heitä näyttää kiinnostavan kengät...), vaan se, että kyseinen tuote on ollut mun luottokuvaajan, Pirjon, suosikki jo vuosia.

Nyt ehkä hieman kadun sitä, että nimesin luottokuvaajani Pirjoksi, sillä Pirjo on todellisuudessa miespuolinen henkilö, joka nimenomaan käyttää tätä hiustuotetta. Siis ainoastaan tätä.

IMG_0292 copy
IMG_0288 copy

Kyseinen hiustuote on ilmeisesti hyvää, sillä muistan vuosien aikana useammankin kuin yhden tällaisen purkin tyhjentyneen. Joulutkin ovat tätä nykyä helppoja, sillä hankin lahjaksi tätä ja Pirjo kiittää.

Niinpä nähdessäni Wellan kampanjan Style Playground: Clay -videon, lähti linkki videosta Pirjolle salamana. Vain Pirjo tajuaa. Jotta siis tekin tajuatte, mistä on kyse, niin tsekatkaapa video. Hyvä mainos kaiken kaikkiaan. Ihan täydellinen musiikki.

IMG_0295 copy

Ja kyllä video iski muhunkin ihan täysillä. En vaan kestä:"Look at how he's working the product through his hair!" Ja nimenomaan tuotetta, puhumme tästä aina tuotteena... :D Jonkin sortin inside, myönnän.


Tämä olkoon mun vinkki kaikille tyttöystäville ja vaimoille. Jos herranne kaipaa mattapinnan jättävää hyvää, erittäin kestävä ja muuten vain luotettavaa muotoilutuotetta, niin vinkatkaa heille tästä tuotteesta. Go Matt Clay it is.

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Wellan kanssa

Kommentit

Lue myös